[Zuzka, 09:40, Re:]:Tss, ja vam dam prejici kamarad. Naopak, ja vas mam rad a proto chci, abyste byli v kondici.Kdezto Honza vas naoko miluje, ale svym jednanim vam zaklada na hodne krusne casy budouci :D
[Petr, 22:12, Re:]: Mohli bychom tady zřídit tzv. odkládací pole prošlých PFek, aby nezmizely, jistě, tedy pokud tu minulá PFka nejsou někde zahrabaná ;-)No nic, byl to báječný den, jsem už unavený a půjdu si lehnout. A vám přeji dobrou noc a jděte brzy spát, abyste měli roztomilé sny :-)
Hezke PFko, napada mne, jestli na uvodni strane bude tak dlouho jako bylo to minule :DZadek: Musim rici, ze jsem nikdy moc leky v zahranici nekupoval. O to vetsi "zabava" byla kupovat leky na popraskanou zadni cast tela.Tedka premyslim - ani anglicky bych nevedel, jak to presne specifikovat.
[Pavel, 19:38, Re:]::-))Chtel jsme napsat, ze za podobny sluzby, by jsi jim mel libat zadek, ale vzhledem k obsahu diskuse se tohle porekadlo uplne nehodi :-D
[Honza, 19:35, Re:]:Jen tak mezi nami devcaty:"Ja si ho vazne urval" :) Tom a Zuzka mne sli koupit do zelezarstvi lepidlo a po vecerech mi slepovali pulky k sobe:))
[Tomáš, 14:35, Re:]::))) trefne;)Fotky nechavam na Petu. Mame vetsinou odlisne nazory na to co vybrat a co ne. Ale vcera udelal vyber ze 2.tydne, jen ho nestihl hodit sem. Tak snad bude brzo nasledovat 3.tyden.