Chapu funkci diare u velvyslancu zeme-maji xx schuzek za den,u normalnich lidi tuto funkci nevidim,i prumerne inteligentni clovek si snad zapamatuje program na 3 tydny dopredu:D
[Honza, 18:54, Kulturní událost :-)]:no vida, super... chvilku počkej, prolistuju diář a sdělím ti, který termín by se mi hodil :DPavel: já četla "visim z okna" :-)))
[Honza, 18:54, Kulturní událost :-)]:Juu, dobree ;-) Jsme rozhodne pro hromadnou navstevu a kritiku! :-) Samotnymu by se mi tam nectelo a hromadne to bude mit vetsi riz... ;-)
Vážení a milí, rád bych vás všechny přivítal v Čajovně ve věži (Letenská vodárenská věž). A proč bych vás tam rád přivítal? Odpověď je prostá. Počínaje dneškem je tam možné spatřit obrazy \"stromů\" z mé tvorby, výstava nese příznačný název Duše stromů. Nechte se tedy unášet snovým světem stromů... :-)Měl bych zauvažovat i o malé vernisáži, jistě, ale museli bychom se domluvit na termínu, aby tam vůbec někdo přišel ;-) No, je to otázka visící ve vzduchu...http://www.cajovnavevezi.cz/
Jupí, tak wallyball má dalšího přívržence, to jsem moc rád.Tobě, Honzíku, vzkazuji: Nesmutni. Já pro tebe vymyslím další milou činnost, do které se budeš moci zapojit s chutí a elánem.Sluníčko jsem dnes sice ještě neviděl, ale nahoře si tam jistě hezky svítí. Tak šup šup, jen do toho.
[Honza, 18:22, Kuk :-)]:Jak te muze strasit neco, co se se v zadnem pripade nemuze tykat? :-)[Zuzka, 16:26, Expedicni kamera ]:Juu, prehldi jsme to, nebo tam nidke nebylo kdy a kde to bude?[Radim, 12:44, Lol]:Moje rec :-) To zvedne naladu i po hnusnym dnu v praci...[Tomáš, 11:27, Re:]:Hele, tridni nepriteli, zachranuje te jen to, ze organizujes wally ;-))