[Ena, 10:18, Re:]: Já jsem do \"divných\" matematických zadání málokdy něco napsal, což bylo téměř vždycky, když nepočítám podpis a datum v horním pravém rohu :-)
[Zuzka, 23:13, Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa]: No, já si myslím zcela jistě,že výsledkem jest - NŘ ... (Alespoň jsem to psala do řešení všech ,,divných" zadání z matematiky.. :o) )
[Tomáš, 08:14, Re:]: Akorát prožívám neklid z toho, jak jsem tuto životní filozofii hluboko pochopil a vyvodil z ní závěry jen poněkud neprospívající potřebám těla ;-) Takže ji musím ještě přepracovat, aby lehkost bytí byla skutečně lehká a nikoliv nesnesitelná ;-)
[Pavel, 00:15, Re:]:Radeji se vzdelavej ve volnem case sama a dle chuti,neres zkousky a x-ty titul;-)) Asi mi verit nebudes, ale nehonim se za x-tym titulem. O ten mi nejde. Ucit se vyssi matematiku ve volnem case sam od sebe proste nejde. Alespon mne ne. Na tohle to chce skolu, trosku donucovacich prostredku.Ale mozna skoncim uz pristi tyden, takze pak budete mit od meho uceni pokoj:)
[Zuzka, 23:13, Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa]:Pekne, pekne. Tedy Zuzi, netusil jsem o tobe, ze jsi takova masochistka a chces se nechat lamat v kole... inu, kdo chce kam.Je tedy fakt, ze neco jsem z toho pochytil, ale myslim, ze tak malo, ze jsem nepochopil ani zadani :D[Honza, 00:33, Re:]:Spravne, Honzo, to je naprosty a nepopiratelny fakt. Kdo jej pochopi, je v klidu.
[Pavel, 00:15, Re:]: Jistě, všechno to jsou malichernosti. K životu potřebujeme především přátelství, vodu, jídlo, oblečení, přístřeší a svobodu, všechno ostatní je na nic :-)
[Zuzka, 23:13, Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa]:Hodil bych to za hlavu a vykasla se na to,vzdelana si dostatecne,nac si porad lamat hlavu zbytecnostmi;-)Radeji se vzdelavej ve volnem case sama a dle chuti,neres zkousky a x-ty titul;-))
[Zuzka, 23:13, Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa]: Chtěl bych se zeptat, mohu si pomocí kanonické báze v duálním vektorovém prostoru vypočítat důchod v lineární formě f? Jestliže ano, chci na email poslat ty hodnoty :-)
Zrovna se sem chystam prekopirovat malou ukazku, kdyz si ctu tvuj dotaz. Takze pratele, kdo pomuze?Najděte souřadnice lineární formy f chápané jako vektor duálního vektorovéhoprostoru vzhledem duální bázi ke kanonické bazi a vzhledem k duální bázi k bázi BMimochodem, lineární forma f a báze B jsou samozrejme zadane, jejich hodnoty poslu na vyzadani mailem:)