[Honza, 17:12, Re:]:To mohu dostat leda rymu,ale nedostanu do sebe pri minusu bakterie,jelikoz v zime se nesiri:)Radim:tjn,taky bych si tam dal bliciho smajlika a obesence.)
[Zuzka, 11:40, Re:]:hehe,aspon bych vam orazitkoval polstar slizem a mohli byste to po vecerech vedecky zkoumat s Petrem,treba by se vam tam vytvoril novy zivot;-))
Hluchy Paja si dneska zavolal na vysledky rozboru krve a vyteru ucha.Vysledek?-delala mi rozbor na 6 druhu bakterii a plisni v uchu->vse pozitivni,do toho ucpany cely zvukovod:)Kua,kde jsem to mohl nakoupit?:)
[Zuzka, 15:54, Re:]: V matematice je přeci všechno možné :-)[Lucia, 10:33, Re:]: Cože? Já a vynechat propagaci? Nelze, udělám vám nádherné plakátky, že se přihlásí nejen děti, ale i někteří dospělí :-))A co to je za narážky na můj rejstřík? Nic jsem čistit nemusel žádným způsobem, je čistý z přirozenosti, ostatně jen jestli ty máš čistý rejstřík, celkem rád bych se podíval pod pokličku a poodhalil tvůj pravý důvod odletu/útěku za oceán a hezky z bezpečí plánuješ dětský tábor, bůh ví za jakým účelem, snad si s nima nechceš \"hrát\" ;-)
Chci Vam vsem podekovat, tyto debaty mi dokazi vzdy rozzarit jinak sedy a pusty den! A obcas me nuti se zamyslet, zda nas ty skoly delaji chytrejsimi, ci naopak :)
[Zuzka, 15:54, Re:]: http://farm5.static.flickr.com/4097/4848876463_99298d7afc_z.jpg Je jich 8, kdyz se jedna rozlomi, vzniknou dve a tudiz jich bude 9 ;o))
[Petr, 15:07, Re:]:Spravne, Petre, nechtej ji odlucovat od tech materialu, pac bys to nepochopil.Ono nedokazes pochopit ani tuto nasi malou diskusi, prestrelku, dalo by se rici. Jak tebe nekdo mohl pustit ke statnicim? :)
[Tomáš, 14:17, Re:]:Dve poloviny jsou porad jedna, to vas na technice neucili? :-))[Ena, 15:04, Re:]:Aaalee, je to od tebe tuze mile, ale nechci te odlucovat od neceho, co ti jiste jiz prirostlo k srdci (nebo k hlave kdyz jsi na tom usnula apod :-) Tak drzim palce.
[Tomáš, 13:59, Re:]:COZEEE??? Kdyz jich budu mit vic, tak jsem si jednu rozdrtil? Se nedivim, ze ta medicina je tak tezka, kdyz je takhle logicka :-DA ty koukej dat ruce pryc od Marianinych ucebnic!!!