Tak jsem se odhodlal a dnes jsem si ve výprodeji koupil lyže. Docela rad bych je ještě letos protáhl. Jak byste se stavěli k návštěvě Herlíchovic 5. nebo 6. března? Zatím předběžně, samo by se rozhodlo dle počasí.
Jane
- 16:55 22.02.2011
jo, já jsem vám zrovna přišla říct, že pátek už se mi nehodí, takže středa se středou souhlasím :-)
[Tomáš, 15:06, Setkani]: Středa zní fajn, v práci jsem zítra od 11 do 19h, jelikož se tím pádem nedostanu na net, tak mi pak, prosím, dejte vědět přes sms informace, ať vím, kam jít :-)
[Pavel, 11:11, Re:]: Po wallyballu uz je trosku pozde na poradny pokec. Koncime tak ve ctvrt na deset.Ja jsem i pro stredu i pro patek. Hospody (cti kaface) moc neznam, tak se sveho tipu vzdavam.
[Tomáš, 08:19, Re:]:Tak snad si muzem na chvilku sednout po wallybalu a kdo chce,at se dostavi,coz?:)Nez organizovat dalsi akci,na kterou by se lidi opet nevyzvejkli a zas by se to vsechno tahlo jak turecky med;-)
Inu, Pavel nam odjede, takze by zbyvala pouze streda...Co vy na to? Mate nekdo tip na nejakou utulnou kavarnu? (preferuji ji vice nez cajovnu, ale kdyby nebylo, rad do nejake tiche a klidne vkrocim)
[Tomáš, 08:15, Setkani]:zítra wally z mé strany určitě ne, nestíhám kvůli škole. a Káťa má stejný rozvrh jako já :o)buď ve středu, nebo v pátek bych ale jinak mohla někam zajít, jen ještě nevím, který den budu mít čas :-)