[Zuzka, 10:59, Re:]:Jj,diky moc;-) takze studeny a na hovnajs..Jinak jsem u Vas delal na Ceppusu2 a jeho prodlouzeni-univerzitni sit,pak sem tam nahlizel do materialu pro chilskou vladu na vzajemne spolupraci:veda,skolstvi..dale spoluprace s Rakusakama na sml. Aktion-stipka..apod;-) Jinak sem pracoval taky s Tebou a vubec se seznamoval s rizenim ministerstva,apod..:DD
[Pavel, 10:13, tralala]:Myslis kolik stoji ty blafy, co se snazi vydavat za obed? Resp. at jim nekrivdim, nekdy mi tu i chutna, ale chlupaty gulas a omacku s igelitem opravdu nemusim. Jinak jidlo je vzdy radne vychlazene, jak se patri. Stoji to kolem 60-70, vetsinu plati ministerstvo. I kdyz si myslim, ze oblibena mrkev s bramborem nemuze byt za vic nez 13 korun:)A co jsi u nas vlastne "delal"? Ja jen abys pak u odpovedi prilis nezavahal?:)
Zuzko,kolik stoji v kantyne obed naproti ministerstvu ?:) jdu dneska do skoly ukecavat tu praxi,tak chci vedet perlicky:DAbych mohl nastavit svoji retorskou tvar a presvedcit je,ze sem tam vazne byl:D
, kdyz byla rec o dohaneni restu, tak jsem prave rozebral zahradku s nosicema a mam tu pro Tebe tvuj nosic na kola (kdyby jsi nevedela, tak je to ten od OTOBu ;-) )