[Máma, 17:06, Re:]:oki,tak to je fajn,ja si nebyl jistej..pac sms jsem uspesne smazal :)hm,jinak s Honzou uz nerandim:D,mam uz jinci starosti na Morave,takze uz patri nekomu jinemu:D
Koukam,samej marod...toz kuryrovat se mladezi;-))Jana: ja Ti vlastne neodepsal na ten maturitak,tak zaskocim..jen pristi vikend jsem na Morave,tak doufam,ze to neni v tomto terminu..jinak rad zajdu;-)
Jani: Ja jsem dneska taky strasne neproduktivni... az me to flakani se boli.Radime:ajta krajta. To neni moc dobre. Rad bych vyrazil nekam na sport. Ael zatim sam nejsem schopen :( To se nam ta bojova skupinka nejak rozpada.
[Tomas, 12:39, Vikend]::-(já tu momentálně léčím vlastní lenost. jsem od osmi vzhůru a za tu dobu jsem tak akorát uvařila oběd a dala prádlo do pračky (ostatně leží tam doteď) :o)
Celovečerní promítání filmů o dobrodružství, divoké přírodě, o extrémních zážitcích i sportech.. Divadlo Horní Počernice (Vámi jistě kraje nepoznané)neděle 28.2. 2010 17:00 - 21:00vstupné 80Kčinfo na www.expedicnikamera.cz
[Pavel, 11:41, tralala]:Ja jsem nebyla ani nepamatuju. Rada bych zasla, ale bohuzel to ma dva hacky - ten prvni je nedostatek casu tento tyden a ten druhy se jmenuje Petr (asi by me nepustil, protoze by mi zavidel pohyb:)) Snad priste.
Hm,padnul mi muj squashovy partner na tento tyden,tak se ptam,nasel bych tu nejakou obet?:) Kdo chce dostat poradne na prdel ?;-)Kdyby byl nejaky zajemce,whisper me;-)