z treninku a dneska jsem nemel pocit ze na konci chcipnu nebo minimalne omdlim - pokrok ;)[RadimCoJeVPraci, 10:13, Re:]:Uzivejte hory a fotte, at muzete referovat a my zavidet. At to vsechno vyjde.
Tak ja pocitam, ze kdyz jsem to navrhla, mela bych to delat asi ja. Problem je, ze jak nejsem z Prahy, tak moc netusim, kam se tu da chodit bruslit, ale pokusim se.
pokud by to bylo nějak pozdějc odpoledne, tak bych si šla taky zabruslit, akorát se stejnou podmínkou jako Tom :-)s přednáškama nevim, asi spíš vynechám...
Tváře Manasalu11.02.10 18: 30centrum Potala (Pod Palmovkou v Zenklově ulici),,Netradičně pojatá slideshow přináší srovnání treku v jarní a podzimní sezóně kolem poněkud opomíjené himálajské osmitisícovky, který není vyhledáváným cílem turistů, ale přináší mnohá nádherná setkání s horskou přírodou i s příjemnými lidmi."
[Honza, 23:56, Re:]:Neplakej, Honziku, priste muzes jit se Zuzkou a ta te tam rada provede.Zuzi: Nebooj, jen Petu vytahni jeste dneska na nakupy :)) Co jste vlastne vsechno koupili??Ja se tedy musim pochlubit, ze jsem konecne dal fotky na vyvolani a budu mit hezky obrazky do pokojicku.
[Zuzka, 22:46, Mame nove stinitko]: Jů, Ikea, tam jsem ještě nebyl, podle jejich katalogu tam musí být nakupování pestrou zábavou, jenže rodiče mě tam nikdy nechtějí vzít; prý nic nakupovat nechtějí, nic se jim v katalogu nelíbí a na všechno jen krčí ramenama a říkají \"Hm...\" :-(
[Pavel, 23:37, Re:]:[Honza, 01:06, Re:]:Ano ano, byli to ozralove mimo spolecnost, Verlain a Rimbaud navic gayove... nojo, kdyz nad tim premyslim, tak to sedi :-D[Ena., 13:17, Akce]:Juu, zni to super. Hory Kyrgyzstanu, mlask ;-)