[Radim, 11:59, Alpy]:Hlavni je, ze jsi nesedel na zadku. Pocasi neovlivnis a ne vzdy se zadari... Vitej zpet ;-)[Pavel, 14:08, Re:]:Destruktivnim hlavne pro Tebe, ze? :-))
[Zuzka, 12:17, Vitej zpet]:Njn,po destruktivnim vikendu v Libereci to holt neslo,jinak i ostatni by na brusle tezko sli:D[Honza, 12:28, Re:]:kdybychom to byli my,tak na misto dorazime;-) Doufam,ze mas dvoje rukavice a babetu?:)
Skoda toho pocasi, ale hlavne, ze jste si i pres to zalyzovali. My jsme brusleni nakonec zrusili, byli jsme jeste kolem poledne v Jablonci (nestihali bychom), Pavel rovnou hlasil, ze nepujde, tak to odskala chudera Jana, ktera jedina mohla.
Tak hlasim uspesny navrat z alp. Pocasi nas trosku potrapilo, ale slunicko se taky ukazalo, takze celkove to vyslo. Pro me nejlepsi lyzovani, co jsem zazil, ackoli kvuli tomu pocasi v krapek mensi mire, nez bych si pral.Jak jste si uzili brusleni? Jinak neplanuje se na zitrek nejake sportovani?
[Tomas, 08:11, Krasne pondeli preji]:Hmm, musel jsme vstavat, protoze prijdou plynari (lidi co vypousti do bytu plyn) a pak musim vratit cepiny - slunce neslunce, chce se mi spat...
[Tomas, 13:49, Brusleni]:Jsem si rikala, kam jsi zapadl. Super, doufam, ze nekdo na ten ostrov trefite. Dala bych sraz tedy asi v 15.10 na Vltavske, at mame rezervu na prichod a pujceni ci brouseni.stadion
Koukam, ze tedy moc nesetri, co se tyce cen. Osklivi kapitaliste. :( Inu coz...Ale souhlas. Hodka a pul staci.Jinak ja se hlasim po probdele noci v klubu po plese :))
[Zuzka, 09:18, Nedelni brusleni]:Hm,to vypada fajn,rad se zucastnim;-)A ja se s Vami loucim a vyjizdim do Liberce na vikend ;-) Mam tam sraz se svym fan-klubem a s Alim :)Tak uzivejte a doufam,ze se potkame:)
Tak jsem prochazela moznosti brusleni v Praze a asi zustanem u Radimova tipu. Stvanice sice neni nejlevnejsi, ale vzhledem k nasledujici prednasce, ma dobrou otviraci dobu od 14 do 17ti. Ostatni tam maji pauzy na upravu ledove plochy uprostred odpoledne:(Ceny jsou tedy trochu vyssi nez jinde - brusleni 80,-, pujceni 80,-, brouseni 50,-Takze jestli nejste zasadne proti, otviram diskuzi od kolika hodin jit. Bude stacit hodinka a pul brusleni? Byla bych tam do tech peti, pak presun do karavanseraje, abychom si zabrali mistecka.