[Pavel, 11:44, Re:]:ano, jiz jsme si racili vsimnout, ze Peta udela vsechno, co chces.Ale jinak jsem slysel, ze ac to vystudoval, nechce to delat... spravne to rozhodnuti. Byti pravnikem neni zrovna moc \"lukrativni\". Sic prachy jsou, ale to svedomi??
[Zuzka, 11:43, Re:]:Prave...;-)Kor Peta vystudoval tolik skol,aby Pavlika zastupoval v jeho kauzach..pac na me uz moc nezbylo a jsem pouhy vyskrabek ze dna sudu:DTim padem je Peta vlastne muj dozivotni otrok;-)
[Zuzka, 11:21, Re:]:Tjn,holka je ranni ptace:)[Klára, 11:26, Sháníme právníka :)]:Jelikoz Petu znam velice dobre,tak ten nechce byt svazan takovou prasarnou:) a tohle delat nikdy nebude:) Peta chce svuj outdorovy obchod:DEdit: a chce byt prvni prodejce out. hadriku s tituly Prof. JUDr. Ing. Petr Kašák Ph.D. LL.M.
Petře, neměl bys třeba zájem pracovat na ministerstvu vnitra??http://www.mvcr.cz/clanek/ministerstvo-vnitra-cr-odbor-bezpecnostni-politiky-hleda-uchazece-o-pracovni-pozici-referent-statni-spravy-a-samospravy-pravnik.aspx
[Tomas, 10:34, Re:]:Tjn,je tu dost veci,co ji muzu ukazat;-) Akorat musim promyslet trasu,prijede mi zitra v 7 rano..To bude dlouhy den. Musim pouzit taktiku znamou ze Slunce seno,ozrat ji hnedka z kraje:D
[Tomas, 10:28, Re:]:njn,uz to parkrat prezila:D Zitra ji jdu delat serpu po Praze;-)To jsou ty Moravanky,co jeste nebyly ve velkomeste respektive v centru:)
[Pavel, 10:23, Re:]:Jo, asi to tak bude. Ja jsem mela modrinu, ze fialovejsi barvu jsem snad nikdy nevidela. Nastesti jsem na ni prisla az doma, nejak me ani nebolela.
[Tomas, 10:18, Re:]:Ja uz rust nikam nemusim,ja sem pro ni Olymp ziti;-)Ad ponozka: myslim si,ze kdyz je bota na hovnajs,tak ani 5 metrova ponozka Te nezachrani od odrenin;-)
[Tomas, 09:08, Snih, vypravy, akce]:Zaloha na lyze byla 7 resp. 9 tisic, za boty 3,5 resp. 6k, no a pípaky byly taky za 3 a 5tisíc. Zase má tato půjčovna nižší půjčovné. Nicméně i tak mě přijde trošku přehnané brát si zálohu, která téměř pokryje cenu toho vybavení, když je ještě nové. Ale co už.Edit: ted si uvedomuju, ze ty skvelejsi a drazsi lyzaky byly na noze tak nesnesitelne, ze po te co prvni den rozedrely Petrovi nohy, jsem si je na nedeli vzala ja, jelikoz s moji mensi nohou to bylo o neco snesitelnejsi. Ale dostat se do nich a z nich byl hotovy porod.
vitejte zpet, vyletnici.Juu, tak to musela byt parada. Jsem tedka cetl na fb, ze jste za skialp set dali zalohu 33k. Co to vlastne vsechno obnasi? Takovejch penez.
Jo jsme zpet z hor, ale Peta nám tam málem uvíznul v korytu potoka, cimz se stal popularnim v celem oddile:o) A musim rict, ze do te doby jsem neverila, jak muze byt obtizne popovylezt o dva metry v hlubokem prasanu.