Hm,padnul mi muj squashovy partner na tento tyden,tak se ptam,nasel bych tu nejakou obet?:) Kdo chce dostat poradne na prdel ?;-)Kdyby byl nejaky zajemce,whisper me;-)
[Zuzka, 08:55, Plny boulder]:To sice jo, ale nastesti to bylo takove rozdelene. Na zacatku volno, 10 bazenku plnym tempem. Pak se to zacalo plnit, to uz trosku vazlo a ke konci ty lidickove taky uz moc nemohli. :) Tedy ja na konci taky odchazel mrtvej, ale i tak.
I my jsme meli zpocatku na boulderu dost plno, ale lidi pak nastesti zacali odchazet. Myslim, ze v bazenu ty davy ale rozcilujou vic, kdyz clovek musi porad menit bud tempo nebo smer.
Tak vcerejsi bazen byl tez suprovy. Sice, Jani, se trosku potvrdila tva slova, ale nakonec to nebylo tak spatne.Nicmene priste tam tak v tech osm, to se to jiz zacalo vylidnovat.
[RadimCoJeVPraci, 17:57, Re:]:Diky moc.Adgoogle - pravdu dis, ale kdyz mam kolem sebe samyho chytryho inzenyra, proc se nezeptat :-D Noa ted vazne :-) takhle je to preci jen vic polopate nez kdyz se to budu snazit nekde vycist... Dekujuuuuu.
RadimCoJeVPraci
- 17:57 09.02.2010
[Petr, 17:49, Re:]:Principielne jo, ale je to na nizsi urovni. Pri klasickem http redirectu z toho ve vysledku jsou 2 requesty (a muzou to byt dve ruzne ip). V tomhle pripade je to jeden request na jednu ip. Co vim, tak se to pouziva hlavne na subdomeny.MX nese ip adresu mailserveru. Takze kdyz ti nekdo pise na petr.kasak@iriador.cz, tak se to koukne na MX zaznam iriador.cz, tam zjisiti ip adresu 1.2.3.4 a na tu potom posle ten mail.A BTW neni problem to dogooglit ;)
[RadimCoJeVPraci, 17:29, Re:]:Takze prachsprosty presmerovani?A kdyz uz jsme u toho, MX zaznam? :-) Diky moc. hold zase musim delat neco o cem nic nevim ;-))
RadimCoJeVPraci
- 17:29 09.02.2010
[Petr, 17:04, CNAME]:CNAME zaznam maji domeny, ktere jsou aliasem jine.Tedy pri zmene CNAME zaznamu preberes IP adresu te domeny, na kterou zmenis ten CNAME zaznam.Priklad:Mam domenu a.cz a ta ma CNAME b.cz. Pokud naboucham do prohlizece a.cz, tak se pouzije IP adresa b.cz.Pokud zmenim CNAME zaznam u a.cz na c.cz tak kdyz naboucham do prohlizece a.cz tak se pouzije IP adresa c.cz.
[Jane, 16:01, sport]:Vstup není nijak časově omezený. Takže máme čas až do desíti a to asi ani nevydržíme.
Jane
- 16:01 09.02.2010
Tomáš: já jsem byla plavat včera, takže bych si dala aspoň den pauzu :-) btw, v Radlicích je to večer dost na houby, minule tam bylo narváno, mnohem lepší zkušenosti s večerním plaváním mám z Podolí...a je fakt, že když se jde plavat ve více lidech, tak se buď nic neuplave, nebo si člověk nepokecáPetr a Zuzka: tak klidně v 8... je ten vstup časově omezený? z jejich stránek jsem to moc nepochopila. tak se potkáme uvnitř?
Takze vecer na Lokalu. Akorat mne sedma jaksi uplne nevyhovuje. Potrebuju po praci zaletet jeste do Namche vyzkouset lyzaky, pak doma oprat, aby bylo v cem do tech lyzaku a tak bych to videla spis na osmou. Hmmm. Tezka domluva, co?
[Máma, 09:46, sport]:My jsme chteli jit stejne na stenu, tak by jsme boulder dali - bude alespon zmena. I sedma myslim vyhovuje. [Tomas, 11:22, Krasne utery]:Plavani zni taky fajn, ale clovek u toho nepokeca, pokud neni ryba ;-)) A navic Zuzka nema plavky ;-)