Mně by se asi líbila ta přednáška z Hedvábné stezky. Nechtěli byste jít taky a spojit to třeba s odpoledním bruslením? Jelikož bude nad nulou, tak asi někde pod střechou než na vodě.
Ena.
- 13:17 02.02.2010
Zvu na dvě akce ježto jsou 1.) Přednáška -> Uzbecké mešity a hory Kyrgyzstánu konající se 7.02. od 18:30 v klubu cestovatelů2.) (Losar) Oslava Nového tibetského roku ,,železného tygra\" 14.02. od 14:00 v Novoměstské radnici (výstava, filmová projekce, hudební vystoupení)
[Zuzka, 12:49, Silvestr]:Dekuji za opravu. Jiz jsem to opravil, ale nemam to mekke l, takze budu k nasim soudruhum bratrum trosku neurvaly a budu kazit jejich pravopis.
Moooc pěkně sepsané, Tome. Skvele se to cetlo a taky se nektere veci pripomenuly - treba ten gulas. Jen mala poznamka- nebyla to Kralovska studna, ale Kráľova studňa.
Abych vam zprijemnil pracovni chvilky, sepsal jsem takove skromne kratke pojednani o nasi ceste na silvestra. Jest tedy zalozena nova sekce - Silvestr pod Mensimi akcemi z roku 2009. Odkaz je i v novinkach
Ja jsem si ted o mesic a neco pozdeji uvedomila, ze jsem mela jit koncem prosince na preockovani Havrixem (proti zloutence). Myslim, ze jste nikdo nemel mit to preockovani jako ja po pul roce, ale i tak to sem radsi pisu, at si na to myslite.
[Honza, 01:06, Re:]:Pane kolego,mate psat pouze k tematu,copak chces nastvat nezarazeneho basnika Tomase?:) Ten jeste nevi,jestli se pridat k nam,po bok Verlena,Rimbauda,Cize,Zbely a Kasaka ci byt moderni basnik a psat dumyslne texty,plne pozitiv,apod. blbosti;-)
[Pavel, 23:37, Re:]: Ano! Jsme prokletí básníci, naším zájmem je nezájem; provokovat, zveličovat nesmysly a zlehčovat vážnosti - hrát karty, kouřit, pít a d*vky na klíně mít! "Hej, ty bídnice nevěrná, tady máš papírového 'Masaryka' a tancuj! Teď! Hudbo, hraj! Ať tančí celý kraj!" :-)
[Tomas, 22:27, Pavluv profil]:Jojo,smajlici vladnou svetu;-) A vzdycky musi byt nejaky laciny negramot ve skupine,vem si,kdyz si nekdo precte Tvuj krasny styl psani byti,nahlizeti,apod :) Tak si rekne,sakra,to jsem asi u nejakych cestinu ci kokotu?;-)A ty si musis uvedomit,ze my tri-ALi,Honza a ja..jsme prokleti basnici,pisem jak se nam libi ;-) a na lidi serem :)Brou Tomasi;-)
[Honza, 22:28, Re:]:Jenom to, ze te uz hodne dlouho znam mi dava jasne najevo, ze tento prispevek si myslel pouze v nadsazce. Preci jenom snizovat ostatni, abych se sam citil lepe, to jest cin nehodny tveho intelektu a vyspelosti.
[Tomas, 22:22, Re:]: Sebedůvěra, to nestačí. Muž, chce-li dosáhnout absolutního úspěchu, musí svůj triumf postavit tváří v tvář ubohosti ostatních. Přesvědčit člověka o tom, že jsem génius, je složitý proces, ale přesvědčit ho o tom, jak je maličký a ubohý, je jednodušší. Až takto přesvědčím většinu lidí, budu svítit jako nejjasnější hvězda v pohaslé hvězdokupě :-)
Tak tady se, damy a panove, chci na chvili pozdrzet. Prosim pekne, kdokoliv, podivejte se na Pavluv profil. Toto je ukazka psaciho stylu cloveka, ktery studuje vysokou skolu??Podtrhavam a vyzdvihuji smajlik za kazdou vetou, polovetou, spojenim, ba dokonce i jednim slovem.Doufam, Pavle, ze je to pouze nejapny zert, ktery smahem napravis. Pac za tohle bych ti nedal ani vysvedceni z pate tridy.I kdyz... Dneska jsem cetl, ze v Americe se na jedne univerzite schyluje k tomu, ze 40% studentu neprojde ze zakladni zkousky pravopisu z anglickeho jazyka. Pac misto because, pisou chatovou zkratou \'cuz\'. Inu, trend, ktery nabira dnesni komunikace a tim padem i vzdelanost jednotlivych clenu komunity, me bohuzel neprestava dohanet k slzam.
[Tomas, 22:13, Profily]: Při toulkách životem jsem zjistil, že být čestný a skromný je pouhou pohnutkou druhé osoby k tomu, aby se na příkladném chudákovi jako já neobyčejně přiživil, neboť mu svou skromností a pokorou vyklízí pole de facto ve všech směrech života. Rozhodl jsem se učinit přítrž a těmto hyenám zatnout tipec :-)Být úspěšný, znamená cítit se jako úspěšný; být geniální, znamená vnímát sám sebe jako génia; být krásný, znamená vidět svou krásu;... :-)
Koukam, ze jen co clovek da moznost nekomu upravovat sve detaily, hnedle se objevuji sebevychvalovaci sonety a buh vi co jeste.Panove panove, zamyslete se nad sebou :)