Pote co se clovek 4 mesice uci na statnici neni rozhodne dobre jit na organizovany kruhovy trenink. Pri oblikani kalhot jsem chytnul krec do obou nohou potom, co jsme ke konci malem chcipnul na vysileni ;-)))
[Zuzka, 12:42, Filmy]: Imaginarium dr. Parnasse vypadá lákavě, jenom herecké obsazení nám slibuje jistou kvalitu snímku: Heath Ledger, Johnny Depp a další, neboť, co si budeme povídat, z hollywoodských herců jen u malé hrstky některých z nich můžeme použít oslovení "pan herec" (tady jsem se dotknul hereckého ega pánů Arnolda Schwarzeneggera a Jean - Cloude van Damma; skoky, pády a rány, dobrý, ale co bude dál?)A ještě k Imaginariu dr. Parnasse, mám rád pohádky, mimo jiné, musím připomenout, že skrze smlouvu s ďáblem je tu veliká podobnost s Faustem nebo Poutníkem Belmothem a ruku na srdce, dámy a pánové, neuzavíráme i my smlouvu s ďáblem den co den? :-)
Ono se mi mozna i vic jednalo o Avatara, ktereho pomalu kazdy druhy kritizuje, jak jednoduchy je to namet, jak pruhledna zapletka a konec. Tak at na to nechodi. Nevim potom ale, kdyz je to tak prumerny film, kdo mu vydelava ty prachy.Tak pardon za mozna prehnanou reakci.
Jste vsichni silene narocni na temata, namety a ja nevim co - Avatar je ohrany, smlouva s dablem byla taky zrealizovana milionkrat. Takze pro neznale upozornuju, ze ja jsem velice nenarocny divak. Vetsinu filmu jsem nikdy nevidela, takze je pravdou, ze na me se nemusi chodit s extra zajimavym novym tematem. Proste se mi (a myslim i ostatnim) ten film libil, ale treti prispevek si asi uz taky nezaslouzi:)
Tedka ctu recenzi. Koukam, ze jiz dosti ohrane tema - sazka s dablem a snaha se zbavit predchoziho omylu. Inu... pribeh tedy moc nenalaka.Rikas, ze provedeni je lepsi, nez takovato uvaha?
..vsem. Vcera jsme videli s Ondrou a Ditou filmek Imaginarium dr. Parnase a musim rict, ze ackoliv jsem na to sla s tim, ze jde spise o spolecenskou udalost (byl ponekud problem se shodnout na vyberu filmu), tak me to hodne prijemne prekvapilo. Tak doporucuju.
[Tomas, 08:08, Populismus]:lidi tezko nekam povzneses,pac jista cast lidi nejsou ve skutecnosti myslici tvorove,ale jen tupe hrudky a je jich hodne;-) Tezko jim vysvetlis svoji politiku,kterou s nima zamyslis,proste reknes,ze bude mit levny pivo a doktora a hlas je Tvuj:)Vem si priklad bulvaru,proc to vlastne debilove:) ctou? pac chteji zit v iluzi a radi ctou fikce a to same je u voleb,jista cast lidi nechce znat pravdiva cisla..chteji zit v demagogii a v bulvaru pol stran :)
[Pavel, 23:27, Re:]:To je sice hezke, ale nemyslite, ze by to chtelo spise lidi zacit ucit a povznest je trosku vice, nez podporovat bujici populismus a demagogii??
[Honza, 22:08, Kuk :-)]:Krasne jsi to, Honziku, opsal. Formou skoro az basnickou. Ano, dekujme mu, ze rozviri diskusi.Podivame-li se na to trosku z jineho uhlu. Myslite, ze zustane u teto diskusni skupiny, nebo si postavi bednu na Vaclavak a bude demagogicky ovlivnovat skupiny obyvatel?? :)
Troufám si tvrdit, že Pavlovy příspěvky jsou pevnými pilíři naší veškeré, myslím to zcela upřímně, veselé diskuse. Jeho první slovo je vždy alfou, poslední pak omegou jinak propracovaného příspěvku, nad nímž by se podrbali na hlavě i pánové nadmíru vzdělaní. Děkujme Prozřetelnosti za dar, která nám seslala rétora, demagoga a populistu v jediné osobě, převelikém Pavlovi :-)