[Pavel, 12:11, Re:]:Tak to jo. Jsem si rikal,z e bys byl takovej drsnak. :)Jen ale pockej, az bude nekdy iriador cist... to osloveni se ji mozna nebude libit
Takze panove a damy, wallyball rezervovan na hodinku od 21hod ve squashcentru Halstatska.Tudiz zitra se na vas tesim a poradne jim to tam rozmlatime :)
Jelikoz budu na vikend doma, tak vam budu jen zavidet. Uzijte si to.
RadimCoJevPraci
- 9:49 25.01.2010
Kdybyste nekdo chtel, tak nabizim lyzovacku v Herlichovicich v nedeli 31.1. Je to skibus z Cerneho Mostu v 6:45. Cena dopravy a permice by mela byt cca 550 (550 je to do patku, kolik potom, to nevim, loni to bylo 650 myslim).Vecer budu volat na rezervacku, ale myslim, ze nebude vubec problem se kdyztak dorezervovat pozdeji. Tak co, kdo jde do toho? :)
Takze jsem tam volal a maji posledni volno od 21hod, pripadne rikal, ze by to slo i na dve hodky, ale to uz bych asi chcipnul, takhle pozde.Co vy na to? Dame to tedy od tech deviti na hodku??
Peto, zítra držím palce u státnic, at přijde pěkná otázka!a v úterý si užijte endorfínů na wally a u té příležitosti můžete vymeslet plány na sněžnice, já jsem jen pro všema deseti;)
[Zuzka, 13:48, Alternativa]:To rozhodne neni spatny napad. Uterek bych velmi rad neco delal a nezabijel jej.Tudiz klidne squash. Problem je ten, ze v takovych sedm hodin vecer je to vsude neskutecne drahy :((
Pokud nenajdem jiny wallyball (ony i jsou, ale je to vetsinou nekde na kraji Prahy - Hostivar, Cakovice), tak me napadlo, at to utery uplne nezabijem, zajit zatim aspon na squash. Zahrat si treba kazdy s kazdy po par minutach... a pro priste uz snad vymyslime neco lepsiho. Petr mel pry snad nejaky tip na telocvicnu s volejbalem.