Tomu se tedy rika plodna diskuse. Pavliku, me se libi tvoje uzasne zapaleni, ktere je bohuzel smerovano naprosto spatnym smerem a zaroven ti moc dlouho nevydrzi.
[Zuzka, 11:42, Osobni hygiena Pavla Kašáka]:nagelovany?:) blbost,nejsem zadny metrous;-) Kor udrzuji kratky sestrih,abych nebranil vetru:DZuzko,sama dobre vis,ze vzdycky rikas..je, na to nesahnu,to je spinave..jeee tady je to zamazane:D apod;-)
Člověk, který je schopen vyrazit i na trek v nagelovaném účesu a při cestě na vlak se kontroluje v každé výloze, nám bude vykládat něco o spotřebě vody:-)
[Tomas, 11:17, Ja bych rekl]:Nemas pravdu Tomasi,vetsina cisticek uz je delana pod otevrenym nebem,tedy kdyz na to sviti slunicko,tak ta voda je vyparovana i pres cisticky..sic je to 0,001 %,ale je :)a presne kvuli takovym lidem,co si nevazi prirody,umira nase planeta:)..ptam se,proc si na kazdy trek si beres rucnik?Pac uz dopredu vis,ze se nekde umyjes a opet budes vycerpavat nase vzacne zdroje;-))
Ze zrovna tu vodu, kterou bys jinak vypil, ty pralesy nedostanou. Dostanou az tu, ktera se vypari a na ne potom opet spadne ve forme deste. A jaka voda se vyparuje? kterakoliv, ktera je volne tekouci, coz ta tvoje vyplivnuta z pusy, bude nakonec taky! :)
[Zuzka, 11:00, Re:]:Jiste..vsechno se tam dopise;-) musi to tam byt vystizene do puntiku :)Zuzko,jelikoz si studovana slecna,tak by si mela vedet,ze pralesy potrebuji vodu,listy k fotosynteze..kdyby nebyla voda,tak nevytvareji vzduch ;-) a diky lidem jako jsem ja,je na planete jeste kyslik :)Ty asi nevis,jak cisticky pak musi makat na 250% a tolik oxidu vyprodukuji,kvanta:)) jen aby ocistily Tvoji vodu z ranni hygieny:))
[Pavel, 09:10, Re:]:Prosím Tě Pavle, jakým způsobem se šetří prales, když nepoužíváš po ránu vodu???Jinak jsem se včera taky dívala na profily zde a říkala si, že u tvých zájmů chybí lyžování, běžkování, horolozectví a vůbec spousta tvých sportovních aktivit:o) Bude úprava?
Chtelo by to upgradnout v sekci ostatni-> MY,jsme tam vsichni moc mlady:))kor asi pozmenim svuj profil,jsem uz starsi,tak se tam rozepisu o hladomoru v Tanzanii a geopolickych problemech vychodni Evropy;-) Tomas si tam muze dat. Jiz nestuduji a jiz neziji a jen sedim v malem kancliku a cekam kazdy mesic na vyplatu,to byt muj zivotni udel:DD
[Tomas, 09:08, Petr vecny student]:Tome,ruku na srdce..myslis si,ze nejak prispivas svetu svoji cinnosti Ty?:) Ja bych rekl ,ze ne;-) Sic hodnoty mozna vytvaris,ale nijak uzitecne pro lidstvo;-)Ja treba si necisitm moc zuby a tim setrim vodu a vis kolik pralesu uz jsem asi zachranil?:) hodne;-)
[Tomas, 08:08, Re:]:Neboj Tome,Peta se jeste nechysta do procesu,tedka zacne delat CVUT ,az po 30tce pujde do arbaitu;-)EDIT:Jinak jsem Vam to po ranu zapomnel napsat,miluju Vas:)