[Petra, 20:50, ...]:Hm,na Ruskou sel naposled Hitler a dopadl dost spatne,takze ja asi vynecham..respektive uvidim;-)Jinak gulas,no..ten se vzhledem napjatemu zkouskovemu odklada;-)
ahojte:)tady se pečou sportovní akce, hned bych zašla jen to metro k nám ještě nedostavili;)nechtěl byste někdo vyrazit na běžky?já mám ted hodně volna do poslední zkoušky, tak bychom něco mohli vymyslet..nebo nějakou tůru ve stylu nočního českýho ráje:)a jdete někdo zítra na to rusko?pavle vidíš, ještě máš kus autority, někdo se ještě bojí:)..což mě napdá , kdy bude ten gulášek?:-DD
Jeste ze tomu bylo max 19,jinak jsem taky mohl dostat na hubu ja:))Ale byl jsem vic vytocen,nez tenkrat s temi dvermi;-)Babca mi pak podekovala,takze jsme na vyslunni lidskeho ziti,pac jsem nebyl lhostejnej..jak miliarda ostatnich lidi spise sracu v tramvaji :)
Hm,ty lidi jsou tupe masy.Jsem z tramvaje vyhodil jednoho hopera..rozvalenej a podrazil nejaky babce hnaty a jeste se smal..ani se neomluvil,jsem byl drobed nasranej,pac jsem byl nasranej i tak...Tak jsem mu vzal ksiltovku a vyhodil z tramvaje,zacal mit kecy..Jsem ho vzal za bundu a vyhodil ho dverma do hromady sracek ze snehu ...
i kdyz s tou breckou nevim nevim. Kdyby tak uz zase mrzlo!Co se tyka sportovnich dnu, tak mas, Tome, na mysli asi az pristi tyden, ze? Ja bych uprednostnila utery, ale bojim se, ze to na Petulu bude moc brzo po stresujicim pondelku.
[Pavel, 11:35, tralala]:Tak na ten wallyball to neni az takova ztrata:o) Jinak me bezky az tak uplne nechytly, takze bezkareni se vzdavam. Na wallyball bych sla, ale az mi skonci (jak rika Peta) moje rymicka:o)
1) platí pořád ještě ten \'plán\' vyrazit na lyže? chtěla bych jen varovat před tím předběžně vybraným termínem (konec ledna), protože zrovna budou pololetní prázdniny, takže na horách asi bude ještě víc lidí než o ostatních víkendech.2) nechcete si někdo jít zaběžkovat? ale nízkonákladově někam v dosahu mhd :-)3) a co takhle po delší době wallyball?