[Tomas, 08:44, Diplomka a ostatni]:Dopsani nebyl problem, to bylo hotovy uz v nekdy v pulce prosince mozna driv, ale ruznejch formalnich chybek co tam byl - o mnohych jsme ani nevedel ze jsou chyby a ze to je nekde upraveny. Kde psat tectu za uvozovkama citace, kam psat odkaz na citaci, nektery formulacni nesmysly - des bes.
[Zuzka, 23:49, Diplomka je zkompletovana]:Hmm, to s nekdo ma. Ja ciii na hory :-([Pavel, 23:36, Re:]:Parchante! Budu te chodit strasit a hazet po Tobe rampouchy ;-)
[Petr, 23:25, Re:]:Hm,pokud si nezmrz na Fatre na Rakytove,tak uz nikdy..spise to vidim,ze si vezmes kratasy a sandale,lamo;-)A kdyby si tam nahodou umrznul,tak zadna skoda,ze?:) Konecne prestavim pokoj...;-)Ad orech : mno,priste mozna misto vodky prinesu atomovou bombu po Sovetech ;-)
[Pavel, 18:08, Re:]:Jasneee :-) Priste prineses prekvapeni v kokosovym orechu, co? :-)[Petra, 19:17, ...]:Zni to fajn, ale cert vi co bude pristi tyden - treba o vikendu zmrznu ;-)
tak mrkni tome na stránky hedvabnastezka.cz a hned na úvodní stránce je kus cestopisu té holčiny;)já bych na ni ráda šla, jen řeším jak zpátky z prahy..
na hedvábné stezce jsem zahlídla moc zajímavé promítání..stopem do vladivostoku;)je to příští čtvrtek 21. od 19:30 na adrese školská 28(já osobně netuším kde to je, ale vám by to něco mohlo říct). nechtěl byste někdo jít?jinak zuzce a petovi drzim palce na ledech, at nám tam nezmrznete!(myslete na istanbulské vedro;)