[Petr, 11:18, Re:]:nene;-) tentokrat na tom pracujem na 100%:)) Fotky z Turecka uz mam skoro probrane-40 % hotovo:D od minule se to procento zvysilo o 20;-))EDIT:Delal bych to rychlejs,ale uz nejsem nejmladsi a uz se bojim,ze za dverma stoji infarkt a mozkova mrtvice.Musim zpomalit tempo a uz vice odpocivat:DTedka uz bych Fatru nedal;-))
[Tomas, 08:43, Pocty fotaku]:tady to bude driv..na konci tydne budou;-))[Tomas, 08:43, Vsechno nejlepsi]:Jojo,diky..spis si myslim,ze brzo zdechnu..od rana krvacim z nosu z obou direk,asi me buh(dabel) uz vola nahoru:D nebo jsem se inspiroval Jancou;-)
[Petra, 20:59, zdravím poutníky]:Pockej tak na rok 2024 a mozna se nekde nejaka fotka objevi ;-) Ja dneska prosil honzu, at mi to za 10 let pripomene, ze tam vlastne byli, az ty fotky bude prezentovat ;-)Jdu taky chrnet.Btw.: Jednomu z Venezia boys z teplych krajin :-) - vsechno nejlepsi dedku ;-)
Plakátek VENEZIA BOYS ze mne vysál poslední zbytky energie. Jdu do postele dohnat spánek, jehož se mi v průběhu veselého \"čekání\" na letišti tolik nedostalo. Přeji dobrou noc všem :-)
Jinak muzu vrele doporucit,velice uvolnene a klidne mesto bez aut;-)At nejsem na prilisnou kulturu,tak musim uznat,ze i me se to libilo..ma to velice osobity raz ;-)Domu jsem privezl zbytky chardonay z letiste,)) tak jsem zvedav,jak to chutna:))
[Petra, 21:43, ...]:No,vidis to;-)Gondolou jsme nejeli,pac to stoji 70 ecek,takze na*rat :)Pizzu jsme jedli,jde to..grapu jsme nepili-byla vodka..vypili jsme za cely pobyt xx litru kvalitniho dobreho vinka;-) objevovali jsme krasy mesta apod ;-) celkem pohodcka.;-)Dokonce jsem si nejaky ty ptaky zapamatoval..Passani a Pietro neco:D
pokud nejsi nasoptěnej tak trochu vlídnosti dokážeš;)ale povídejte, jak jste se měli. potkali jste tiziana a jeho fresky na domech?plavili jste se na gondole?přejedli se pizzi opili grapou..