[Tomas, 10:45, Krasnou nedeli preji]:No pekne ;-) My zas mame rampouchy na balkone. Pri pohledu z venku to vypada jak kdyz nekomu nahore prasklo vodovodni potrubi ;-)
Ja jsem odhazel nocni prival snehu, coz tedy, a to mi verte, nebylo malo. Jsem tedy krasne rozcvicen a jdu voskovat botky. Nebo lepe receno, jdu je aspon trosku osetrit pote, co dostaly na zadek od zmrzleho snehu.
tak jsem zpátky u sítě:)hlásím své první běžkařské výkony což po čtyřech hodinách spánku je hodné medaile:)večer byl moc fajn!letenky: ted jsem znova projela ten server na vyhledání nejvýhodnějších letenek a posílám web http://www.skyscanner.cz/lety/prg/fru/100701/100718/cena_letu-do-bi%C5%A1kek-od-praha-v-cervenec-2010.html (je to namátkou daný let do biškeku a cena je ještě nižší než jsem se dívala posledně)
[Tomas, 11:09, Bre ranko]:To vis, jsi na roztrhani ;-)[Radim, 11:08, Bila hora]:Udajne odleteli ;-) Takze nejvetsi nestesti co se stane bude, ze pozvraci letadlo ;-)
Jsem rad, ze se vam vecer vydaril a ozrali jste se paradne. Jiste pochopite mou neucast, kdyz jediny mozny den, ktery se vykouzli ve ctyri hodiny odpoledne, kdy se mohu videt s Mariankou, je patek. Pote je volba uplne jasna. Takze k tomu, jak mela Zuzka kysely ksichtik, kdyz jsem odchazel. :)Vsem cestujicim preji moc pekny nezpozdeny let a krasne Benatky.Ja jdu tedka uklizet snih...
Tak i bila hora hlasi, ze prezila. Zaveje jsou tu suprovy, ja padim k nasim, diky za fajnovej vecer :) A co jsem koukal, tak ruzyne prijima, tak drzim palce panove :)
Spal jsem,prosim pekne necelou hodinu,zduraznuji hodinu..je mi na bliti,je mi zima ,jsem ospalej,opruzenej,kor se mi zdalo o dverich a do vseho vrazim:)Z okna vidim kupu sracek na silnici..mam motivaci si odprasknout hlavu brokovnici a jit spat do vecnych lovist:)Pokud nevstavete,tak vezte,ze vam zavidim ..to se mate:DHojec;-)