[Petr, 11:25, Re:]:chcipni,ale na jednu stranu Te lituji..mam interni zpravy od Zuzky,ze tedka varis uz jenom ty:))Asi za to muzou moje reci;-)) nemas zac..
[Petr, 11:06, Re:]:kolem 11..ale sraz tam mame v 8: 30,nez se zase odbavime;-)) Kor Misa zas udela nejaky pruser na pasovce:) a nebo bude problem s dovozem alkoholu,jsme jak zasobovacka vodky:)
Jelikoz mi Pavel vyhrozuje na icq a navic mi za toto prohlaseni slibil 5 piv a tyden adorovani, tak tu jen chci dobrovolne konstatovat ze zensky jsou na nic. dekuji za pozornost :)
[Zuzka, 09:59, ..]:Hm,taky moznost;-)) ale co si budem rikat,deje se tu stejnak pendrek,tak tu virime emoce a vymenu nazoru aspon:))A vecer nas s Honzou hodite do Vltavy,zkopane,zmlacene a potlucene;-)
Ja bych poukazala na prispevek Toma a tuhle silne neplodnou a zbytecnou diskuzi radeji ukoncila. Vy jste se vcera uz navyjadrovali dost, myslim, ze nam to vsem bohate stacilo.
[Petra, 09:22, Re:]:blablabla,zcela urcite:)) U skopku zkoncis ty a na hory se budes uz koukat jenom z obrazku:DA Laky bude nosit nakupy s bramborama:)))