[Petra, 19:54, ...]:pche,ptal jsem se svych mistropredsedu..Petra,Honzi a Tomase:)) pro jaky navrh jsou;-)) Jinak za urazky hrozi dozivotni ban;-)Edit: kor by si sama mela vedet,ze za nepodlozene narceni a pomluvy muzes jit do vezeni;-)) az budes mit dukaz,uverim,ze mam nejakou tu chorobu:)
nojo ale to by ses jako správnej senior member neměl ptát příspěvek po mě, kdyže a kam máš dojít?;)asi spíš než senior member jsi jen pouhoupouhý alzheimer senior;)
[Petra, 19:41, ...]:zasadne nesouhlasim;-)) a co do organizovani,vladne tu prisna hierarchie.."casy navrhuji senior members:)) tedy ja,tom,petr a honza":D
tss žádný kapesný do benátek nebude;)hmm tak příště tam skočím, škoda minule jsme to někde poblíž toho lokálu musely otočita teda v kolik a kde je zítra sraz?
webovky to nema..jinak nazev je kavarna Mlejn..pac pred kavarnou je velke mlejnske kolo,kazdy tam trefi;-))...kdyz od muzea Kampa pujdes nahoru smerem k mostu Legii..pres ten park..tak po prave ruce uvidis most a kolo :)je to ten druhy most blize k mostu Legii;-)150 kc,prosim pekne;-)) sek si vyzvednu v patek;-))
pavle co to je za kavárničku?já byla o vánocích v galerii(kdo holdujete moderně, je tam do nedelě pěkná výstava malich sýkora a jíra) tak at vím, kam příště zajít na kafe:)
pošlete mi pak někdo smsku, kam a v kolik se mám dostavit na sraz? já se už asi nedostanu k počítači. takže pokud mi někdo dáte vědět, budu vděčná... páč jinak asi nedorazím :-)
[Zuzka, 12:42, Promitacka]:to se holt uvidi, jak to bude. Ja bych to nyni neresil.Pripadne muzeme odejit drive a zajit na pivko.Jenom tedy upozornuji: promitani se kona v brontim klubu - Senovazna ulice. Cislo si tedka nepamatuji, bude lepsi, kdyz se slezeme a dojdeme tam vsici spolu.
[Zuzka, 11:31, Re:]:do pulnoci..Edit:na druhou stranu,pokud to promitani bude az do pulnoci..tak to muzem uz leda do nonstopace:) A ten tentokrat vynecham,pac rano nam to s Johnym leti ;-)
[Petra, 09:59, Pěkné to dopoledne]:Caj si muzu udelat doma z pytliku :) Edit:S Honzou jsme v pondeli objevili skvelou kavarnu u Sovovych mlynu,super ceny,atmosfera..a kafco za 20 kc:)) a vyborny..a je tam i pivo;-)A ma to tam aspon nejaky raz kultury;-)