Petre,ztrestej svoji zenu..Ma moc ostry jazyk;-))Tom:abychom Te nezdegradovali,nejsi prevlecena zena?:)Petra: velice prazdny nazor,samozrejme:Do Rady? Dovol,abych se zasmal;-) Zname odpoved na vse ;-)
Nemuzu se dockat, az si Ti dva najdou jejich vysnene zeny sedici doma za hrncem, michajici vareckou, skrabajici brambory a jeste navic obdivujici ty chlupate karikatury chlapa, co doma maji. To se, myslim, pobavime.
Dobré ráno:)musím říct tome, že jsi to hezky uzavřel:)v podvečer se těším jak na ženy tak na muže a se soucitem i na ty, kteří bohužel ještě nevyzráli ani do jedné kategorie(někdy by se je dalo identifikovat tím, že spílají: \"že jsem to ale kus vola\" a pak žádají o rady)
Koukam,z e se nam tu rozviruji emoce... panove, trosku to klidnime, ano?Sraz vecer: Bude ve tri ctvrte na sedm u CNB. Stejne tak, jak to navrhovala Peta. To je optimalni cas.
No nic, zítra uveřejníme náš mužský, v jistých kruzích zvaný též šovinistický, ovšem v dobrém slova smyslu, nezávislým tiskem (Playboy a neméně úspěšný Čtyřlístek) pak označovaný za vítězný, Protifeministický manifest! :-)A teď už fakt dobrou noc, boj proti ženám teprve začíná a já už jsem zcela vyčerpán a vysílen padám do postele. Viva la revolution! ;-)
Urcite budou rikat,ze jsme sexisticky prasata,ale opak je pravdou..jsme realisti a zname pravdu a udel zeny;-)) Sedet doma za hrncem a poradne michat vareckou :)
[Petr, 00:23, No]:At se lognou,uvidej realitu a dobrovolne ci nedobrovolne se navrati ke svym starym tradicim ;-)) Vzdyt je to jen doplnek muze a nic jineho..vazanku jeden den vezmu a vecer zahodim,tak je to i se zenami :)
[Petr, 00:23, No]: Asi vám pošlu spěšný dopis, v němž se uctivě omluvím pro neúčast v důsledku těžko zjistitelné choroby jak na pravém, tak i levém oku :-)
...\"Bětuško, má milá celá celičká, stará už vypadla! Poslal jsem ji pro rohlíky, do Dubňan, to je pět mil tam a pět zpátky, do večera máme chaloupku jenom pro sebe!\" - \"Ale pantáto Jene, jak jste neuvěřitelně špásovný!\" - \"Že?\" - \"Ano! A jak! Co budeme teď dělat?\" - \"Tumáš, čti mi noviny!\" :-)
\"...noviny na čtení. V pět ráno jsem zaběhla do tiskárny, pantáto, sáhněte si jak jsou ještě teplé!\" - \"A kde máš čerstvý rohlíky, co?!\" - \"Milý, pantáto, já na ně dočista zapomněla!\" - \"Cože jsi?\" - \"Já...\" - \"Tumáš, škoda každé rány, která padne vedle! Tak a ještě! A teď padej pro ty zatrolený rohlíky a ať jsou stejně teplý jako tiskoviny! Mazej! - \"Ano, už běžím, pantáto Jene! Už běžím!\"... :-)
Jistě! A zavede se opět vykání! Jsem pantáta Jan, žádný Honza. Nebude žádný \"Ahoj Honzo\", nýbrž, \"Dobrý den, pantáto Jene, jak jste se vyspinkal? Pokorně jsem Vám připravila snídani, tu máte, jdu kydat hnůj a pak vařit oběd. A tady máte, pantáto, noviny na čtení.\" :-)
[Honza, 23:51, Re:]:Jeste je to chce vykydat z univerzit a z ruznych instituci,zpatky zavrit do komor a zamknout na x zapadu,kam nalezite patri ;-)) Si to snad mysli,ze nas to prechytraci?:) vzdyt to ma jen pulku mozku;-)