Kdyby se zítra odpoledne někdo nudil, může se zastavit na Hradčanském náměstí a zúčastnit se průvodu Tří králů z Arcibiskupského paláce; může to být zajímavý zážitek. Tři králové
[Petra, 17:39, ...]:hm,to jde;-)) Hnedka se citim vice pripraven na zimni olympiadu ve Vancouveru;-)) muzu reprezentovat paralympijsky tym z Botswany:D
něco pro zvýšení sportovního ega:)nachodili jsme 40,5 km;)dost na to, že jsme u toho stihli strávit skoro celý den v salaši,oslavit silvetra a vypít 4 litry alkoholu.plus k tomu to vstávání v šest ráno, už mi dochází proč se mi chce celý den spát
[Petra, 16:24, ...]:Pche,ja vam ukazu..sazka plati a gulas bude! ;-) Jen urcime nejake datum ;-) tento patek bych to nehrotil,pac rano vstavam casne.) Aspon ziskam zpet svoji cest:D
tak já už jsem taky zpět, po zkoušce a fakt jsem se u té vaší diskuze zasmála:)proto už nejde odpovědět na každého příspěvek, takže hlásím že v pátek dorazím a pokud by mi někdo dal na noc azyl,mohla bych pobýt dýl než do čtvrt na devíti;)a co pavle ten guláš, nechceš se hecnout?;)ale pravda, už se tě nikdo nebojí, takže pochopíme, když to vzdáš a vařit nebo respektive míchat správným směrem nebudeš;)
[Pavel, 15:17, Re:]: Jsem se prve lekla, ze hodnotis ty roky celkove a hrklo ve mne, coze jsme to v tom roce 2008 provadeli (mozna jen nakupovali v Hypernove v Ruzomberoku...)
[Pavel, 14:23, tralala]:[Tomas, 14:58, Zarazeni silvestra]:Chtel jsme rict, ze je to jasny, ze jsou vzdycky jeste ve starym roce, ale on je tu vseho vsudy jedinej silvestr ;-)Takze jo, dame to jeste do 2009.[Tomas, 14:57, Re:]:Patek klidne.