tož jsem se včera prodrala závějema až k nám a tento finální výstup jsem stvrdila krví. no ale doma už to byla pohodička, bleskurychlé vybalení a postel. a dneska jsem jako obvykle po návratu z nějaké akce zaspala :-)teď se zrovna probírám fotkama...sraz: já jsem pro - ale hodí se mi jen čtvrtek a pátek
a kdy to chcete usporadat?:) ja tu od soboty nebudu;-)) Tak pokud by to bylo nekdy pred timto datem,tak by to bylo super:)Jinak ozelite cloveka,ktery uz nema zadny respekt a nikdo se me neboji:D
Petre: Tedka me napada. Potrebovali bychom dodat na prvni stranu tech par kecu, ktere jsme si za posledni vylet nasyslili. To me vede k uvaze, ze by bylo mozna dobre vubec predelat pruvodni text na strance. Resp. ten zakladni popis trosku prestrukturalizovat a vubec nejak zmenit. Vim, ze je to strasne obecne a nic konkretniho, jen takovej podnet k zamysleni.
[Zuzka, 10:40, Pofatranska inventarizace]:Ja zase nepohnu hlavou ;-) Jsem jak robot, kdyz se otacim, tak celym telem ;-)[Pavel, 10:59, Re:]:Ty ses mi nejakej chytrej takhle pri novym roce ;-)[Tomas, 11:02, Zhodnoceni]:Jsem rozhodne pro. Ve vsech bodech ;-)
Lol. Musim rici, ze takoveho zhodnoceni je zajimave.Zuzi: Neni se nutno omlouvat. Kazdej ma sve chvile a to, ze holt nekdy vybouchne... a co. Jedeme dal.All: Co takhle po silvestrovska hospudka. Zhodnotili bychom tam prubeh treku, dovyresili financni zalezitosti (rozumejte dluhy) a vubec se tak nejak slezli - paklize si uz tedka nelezeme na nervy :DJinak co se tyce cestopisu, tak mam velkou chut jej sepsat. Tudiz se mozna i dockate nejakeho delsiho clanku.