[Petr, 12:20, Koleno]:Zajimave. Zkusim si to pak doma vice procist.Me tedy ale zatim ty cviky, co jsem prebral taky z OF dost pomohly. Resp. pri cviceni dost citim, jak jsou ochable a boli to jak svin.
[Petr, 12:47, Re:]:U nas na Sibiri je 30 cm neprojeta vrstva snehu na silnicich. Netusim, jak to lidi vubec projizdeji. Zvlaste ti uzasni machri se snizenym podvozkem :D Tedka bych nechtel mit porshe ci jine hezke vozitko
[Zuzka, 12:05, Jo mazec]:Koukam pri uceni z okna a tady to vubec bude jak ulicka hruzy - dlouhy, tlusty a tezky spicaty rampouchy z balkonu a jehlicnan povazlive se naklanejici pod tihou snehu ;-) Tady nekdo zarve ;-)A dobry jsou auta, co musi objizdet ten nas parcik tady - kolem to neni projety a maji s tim pomerne velky problemy...
Po te, co jsem prosla pod nasim okapem a balkonama a ohledla se na ty ledopady rampouchu, tak jsem se zapotila. Az bude obleva, bude to ponekud nebezpecne...
ja na to teda jen koukam z okna a odtud jeto fakt parada a celkem rad bych se sel i nekam brodit (do prace teda ne, to je pravda,...) ;-)
RadimCoSiNepamatujeHeslo
- 10:16 11.01.2010
Bila Hora - Roztyly : 1:45 hodiny :). Po 20 minutach cekani sem sel pesky na vypich, kde jsem chytil 15ku abych s ni v chotkovych sadech opet uvizl. Nadhera, doporucuju :)
[Máma, 10:03, chuchů]:Ty navleky mi dneska taky vytanuly na mysli, kdyz jsem se tim nasim parkem brodil skoro po kolena ve snehu. Aspon ty boty umyju :D
jojo, doprava... cesta mi trvala asi o 40 min dýl než normálně. když jsem vzdala čekání na tramvaj, nasedla jsem na autobus a pak jsem jela kolem stojící tramvajový kolony :-)a to ani nezmiňuju, že jsem si na cestu k zastávce vzala návleky, abych neměla v botách krkonoše, protože u nás to neni vůbec prohrabaný :-)
[Tomas, 23:02, Brou noc]:Jojo, pry tam maji slunecno a krasnych 16 stupnu. V sobotu byly uz ve 13:30 v Benatkach, takze na pohodu. Zavidim jim ;-)Ad vikend: Zase ty prace jsi udelal zatracene dost, nemas pocit? :-)
...preji vam vsem.Po solidne proflakanem vikendu (krom nejake te prace a odhazovani snehu) se jdu na tu zitrejsi praci a dalsi sezeni na zadku vyspat.Mej se.P.S.: Doufam, ze nam ti chuligani v Benatkach moc nevlci? Mate nejake info?
[Petr, 15:31, Re:]:Hmm, ony jsou jeste nejake tvrdsi?? Tedka nemyslim podrazku, ale material celkove.Nicmene naprosto souhlasim. Koukal jsem a tesne nad tou gumovou podsadkou ta kuze dostala tak na pr***, az to hezke neni. Ten vosk to sice poradne zamaskoval, ale par takovych akcich a zbyde mi tam ten goretex samotnej.
[Tomas, 15:25, Re:]:Noo, to ti gratuluju, moje jsou pripraveny tak leda k donoseni :-/ Snad s nima jeste neco vymyslim... Ale zjistil jsem, ze budu muset na zimni akce koupit druhy boty (asi tvrdsi), abych si kozeny neodiral. Uz i ten hrubsi snih jim vadi :-(
[Petr, 15:06, Re:]:OO, tak to je tedy parada. Hodne stesti pri prani. Ja jsem sve botky zavoskoval, krasne ta kuze nasakla... jsou ready k dalsi akci :)
[Tomas, 10:45, Krasnou nedeli preji]:Tak my jsme ted zjistili, ze mam plisen na karimatce ;-) Takze ja zase prave macham karimatku v mydlovym roztoku... parada.