Btw.: Zuzka ted byla kupovat v Hudaci nejaky prusiky a smyce a videla tam tu bombu, co koupil Pavel na Fatru, tak se ptala jak to funguje. A pry je to skutecne na CampinGaz, ale model co uz se nevyrabi, ktery se jendou narazi a uz musi na bombe zustat ;-)
[Zuzka, 15:58, Re:]:Vis, ze me to i napadlo ;-))) Ale jelikzo nebudeme v aute sami, tak bych byl za idiota ;-) Navic si od toho vazne potrebuju dachnout.
[Tomas, 15:53, Re:]: Tento vikend jde uceni k ledu (a to doslova, vlastne ne, my jdeme k ledu, ne uceni). Jestli ale poveze na hory sesity a ja mu to budu muset zase predcitat pri rizeni, tak to uz me opravdu nastve!!!
My jsme zase delali snehulaky ze sebe. A to slo tedy lip:) Edit: Prave jsem si vsimla, ze se mi z toho snehulakovani rozmackla uplne nivea v kabelce:) Jesteze krem poslusne zustal uvnitr. Uff, to by byl binec. Mas stesti, lasko:)
Snih v Praze a drzi vice jak dva dny. Tot vec nevidana a jeste o to krasnejsi. My vcera s Mariankou jsme sli stavet huhulaka, bohuzel uz na to snih neni. Tak jsme aspon pobihali ve snehu a bylo nam hezky. :)
[Honza, 23:01, Re:]:chce to poradny boty ;-) A nebat se sebou trisknout - to jde o to, ze musis jit hlubokym snehem jako ja - pri padu si nic neudelas ;-) Nesmis chodit po radoby vycistenych cestach, kde akorat uklouznes a rozplacnes se na tvrdym ;-)
[Petr, 22:53, Juhu]: Ano, je to nádhera, jenom jsem sebou málem seknul na Palackého náměstí, vůbec nejsem zvyklý na chůzi ve sněhu, připadal jsem si jako důchodce v dešti, kdy všichni ostatní se utíkají rychle schovat, jenom já se plížím krůček po krůčku a než se stačím skrýt, je jasno a chodníky už stačily uschnout :-)
Cestou z Andela jsme to vzali pres nabrezi a Vysehrad - zasnezena Praha je fakt mazec. Takhle jsme si to naposled uzival kdyz jsme byl malej ;-) Ale ted se muzu zdimat.
A kdyz uz jsme u tech fotek,tak po Silvestru uz je taky nejaky ten den a fotky taky nejsou;-))Je to iriadorska stagnace na poli fotek;-)) napric spektrem lidi..