Zdar vsem,po navratu z 16 stupnoveho jihu,kde roste zelen a zpivaji ptackove..je tohle vystrizliveni hodne velke;-))Jinak cus:))Dobyli jsme Benatky,uspesne jsem si privezl benatskou vlajku,kterou jsem uspesne vylovil z kanalu za pomoci dratu a okapu:DTuristi mi tleskali a fotili jako hlavni atrakci,zda to ten chlapec vytahne a vytahnul jsem:))
[Tomas, 09:42, Re:]:Dneska rnao frci dom ;-) Pry spali na letisti v noci na dnesek...[Zuzka, 09:44, Re:]:Abych Te trochu uklidnil, tak prisel sber, za prosinec s uzaverkou 14tyho :-/
[Tomas, 09:42, Re:]:Ja jsem cetla, ze se vyblijes:DBenatcani se maji vracet nekdy dneska. Videla bych to, ze let bude trvat hodinku a pak dve a pul hodiny stravi cestou po Praze domu:)
[Zuzka, 09:34, Tú rums tu rúm tú tú tú]:Pockej, to uz se vratili? Ja myslel,z e tam budou dele, nez do pondeli.Jinak dobra nalada jest a doufam, ze dlouho bude. Ja jdu dneska na squash, tak se uz tesim, jak se vybiju. :)
Po včerejší stěně jsem děsně nabitá. Doufám, že i vy máte důvod k dobré náladě. Dorazili nám domů už výletníci z jižních končin? Vítejte zpět. Jaká byla noc na letišti...
Jak psal Peta, my budem tou dobou taky mozna bojovat o preziti, jen doufam, ze to bude v pohodli a teple spacaku (v to teplo opravdu moc doufam). Preju tedy je, at si Prokopak uzijete!Tom: no ja jsem byla na Tebe taky namichnuta, co to ma byt, ze se ozves a pak uz ani tuk. Prve jsem myslela, ze jsi zahlcen praci. Tak uz chapu.
[Klára, 18:35, Nemanasef]:Joo, preziti. To nevim, jestli tento vikend zvladnu. Nejspise ne :( Ale zni to zajimave, zvlastne v prokopaku s timto mnozstvim snehu.
[Petr, 22:51, Re:]:Hmm, to je divoky. Dost lidi mi pise na icq a chodi to normalne. Proc tedy od vas dvou ne? Ze vy neodpovidate, ale pisete si to nekam do blocku?
[Klára, 18:35, Nemanasef]:Nocni, akcni, zni to uplne super, ale jedeme s oddilem lezt ledy :-)[Tomas, 21:36, Re:]:Tak jsem rad, ze jsme to sem pisli a nevypadame jako hnusny ignoranti ;-) Ver mi ze jsme ti tu zpravu v odpovedi vzdy nalezite okomentoval ;-)
[Petr, 18:01, Tome:]: Hmm, tak to mi rikate docela velkou novinku.ad html: je to tim, ze pouzivam google talk, resp. jeho vcleneni do gmailu. Pro neznale je to klasicky komunikacni klient jako icq, ale umi toho vice. Bohuzel jsem zjistil, ze posila data v html tazich a lidickove jej pak takto vidi.ad odpoved: me bylo dneska divne, ze mi nikdo z vas na tu zpravu neodpovedel. Je to tedy tim, ze mi zpravicka od vas vubec nedorazila :((
Ahoj lidi, chtěla bych vás na příští víkend pozvat na Noční akční pobyt v Prokopáku... Jedná se o brontí hru Nemanasef. Probíhat to bude v noci ze soboty na neděli a v tomhle počasí to bude tak trochu i boj o přežití...
Prave prisla Zuzka a bavili jsme se o tom, proc nam pises na icq v html kodu ;-) A jelikoz jsi nam nikdy na tu \"html\" zpravu neodpovis, tak radsi takhle - neigorujeme te, prave napak, chceme znat duvod proc nam pises v html :-D
Jeste jsem nedojedla druhy svacinkovy dortik a k tomu mi tu stydne kaficko, takze nestiham, nemam cas :-) Doufam, ze odpoledne uz tramvajky pojedou. Do prace rano nijak nepospicham, takze to zpozdeni neva, ale domu uz ano;)