Tak zitra jeste pro bombu,termosku,pojisteni,zradlo .)) nadhera..zas litr v prdeli;-) Ja rovnou sporitelni kartu po Fatre vyhodim..uz je mi na nic,mam tam kulovy:)Tomasi,vezmu nejaky gumovy prosteradla,udelame si hezky intimco :)) Uz se na Tebe tesim;-)A brou noc,jdu spat..
[Tomas, 22:15, Klady a zapory]:tak studuju spravnou skolu pro vec;-)) koukni na Jirku,jak to krasne umi s mikrofonem;-)) a ja musim byt podobny cu*ak,abych obstal v konkurenci a vedl nejakou tu mensi stranu :)
oukej, teda vyděsil jsi mě trochu, ale zuzka už mi volala a vše je domluveno. já se teda jdu podívat na toho svého fešáka a nějak ho zapakovat do krosny
[Petra, 21:23, ...]:Zuzka ti to chtela dat vedet po telefonu, ja to vypustil do sveta trosku driv,pac jsem byl tedka u informacniho zdroje..Jana ho nebere,pac ho nema odzkouseny,ci tam byl problem s predsinkou..tak se na konec rozhodlo pro tri..
Hlasim, ze jsem kavovy liker sehnal a tudiz bude neco na zpusob rusaka.Dale k vareni - tedka fakt nevim, jestli nemam radeji misto kartuse vzit svuj benzinak (sic s technickym), pac me zacinate trosku desit - zvlaste Zuzka.Co se poctu tyce - fakt tedka netusim, kdo bere kartusi na campingaz a kdo na ten Petruv vynalez??Stany - to je stale otevrena otazka ;(
Neni jich moc. Kdybys daval pozor, tak jsme se na tom domluvili uz posledne;) Musime jich mit vic kvuli mrazum a kvuli vetsimu vareni. Urcite budem kazdy chtit rano varit litr caje a to je dost.edit - psala Zuzka
k mému příjezdu do prahy, asi vezmu rovnou vlak a dorazím v 20:38 přímo na hlavák,tak se potkáme tam(Kde?). já kartuši beru určos a myslím, že se zrovna tohle uveze.bude klendra a než se uvaří všechna voda do termosek, něco to dá v tom počasí. všude jinak čtu, že hrozí ledovka, tak bych si nejrači vzala mačky, se sněžnicema nevím, napadnout může, a taky nemusí.. co je jistý, že ted tam nic není
[Zuzka, 15:53, Nakupy]:neni tech kartusi nejak moc?:) to jsme netahli ani na 17 dni do Turecka?:) uznavam,ze tam muze byt vitr a neco uniknout,ale tolik?:) My na tom varili jak divi v 5 a pak ve 3 a spotrebovali jsme 2 za cely pobyt;-)
Dneska musim stihnout nakoupit jidlo, plus ten vas demon alkohol. Snad sezenem v pohode i benzin. Vim, ze s tim furt otravuju, ale kdo z Vas kupuje kartuse na campingaz? Jinak pocitam, ze kazdy bere jednu kartusi, ze?