Tak jaky byl vcera 3D Avatar? Nikdo se nepochlubil...Jinak zitra mi to nevyjde. Jelikoz je zavrena skola a ja nedostal do ruky papir o odlozeni odevzdani diplomky o mesic, tak asi budu muste zapracovat, dodelat posledni formalni drobnosti a pripravit ji ke svazani abych ji hned po navratu z Fatry mohl odevzdat :-(
k vánocům jsem dostala moc hezkou knížku a hned úvodní kapitola je o sněhové vánici během cesty z erzurumu do karsu.fakt mě to pobavilo:)když i v turecku jednou musel napadnout, tak by se i nad fatrou mohli smilovat, at ty sněžnice netáhnem jako artefakt z dob minulých, které ještě pamatovaly sníh:)
[Petr, 16:38, Re:]: Počkat, cože mě to drží nad vodou? Jo.. Vlastně vidina studia krásných(doufám) ještě minimálně devíti let.. :o)) //hurá zpátky k limbickému systému..
Hm,ja si tedka prijdu jak Sipkova Ruzenka,abych nabral silu na Slovac:)Muj zdravotni stav se zlepsuje,2 dny bez teplot..jen ten kasel jeste;-)Jsem rad,ze mi pribylo nejaky funkcni pradlo a nemusim si brat debilni bavlneny trika:) Dokonce mi bude teplo,diky windstoperce;-) [Zuzka, 16:18, Vsjo]:nejaka bokovka,ze?:) Schovavat to za damske posezeni:D
[Radim, 16:35, Re:]::-))) Uz mi to taky leze krkem :-( Ale snad to za mesic skonci... Aspon ze mam pred sebou vidinu ty Fatry, to me drzi nad vodou ;-)
[Petr, 16:31, Re:]:Ucit se jak ty, taky bych se z toho asi po**** :-P Pojed s nama, odpocines si, zrelaxujes ;) Ja to naplanoval z naproste zoufalosti - ja proste nedokazu byt doma a nic tam nedelat.[Zuzka, 16:18, Vsjo]:Plne chapu, tak trebas jindy.[Honza, 15:28, Kuk :-)]:Taktez preji brzke uzdraveni.[Tomas, 12:54, Krassne posvatci]:Privez Marianu sem a vem ji na vylet ;) Tak treba to vyjde, ale moc nadeje si nedavam.
Radime, vyletu se bohuzel zucastnit nemuzu, protoze jsem v praci. Doufam, ze se k Vam ale jeste nekdo prida.Honziku, to je mi Te moc lito. Tak to vylez co nejdrivJezisek se zase zblaznil a donesl mi toho spoustu, takze do Prahy pojedu hezky napakovana:)Jinak, hezkeho Stepana, u Vas se to asi nenosi, nicmene ja po navsteve babicky vyrazim za kamaradkama na babsky pokec.Toz zatim.
[Tomas, 12:55, Obzerstvi a to vsechno okolo]:Taky mam spoustu literatury a nejradsi bych cetl vsechno najednou - vystupy v masivu Mont Blancu, feratovy atlas Alp a Dolomit zvlast, pak fantasy - od Feista pokracovani trhlinovych valek... proste hafec ctiva. A pak nesmi chybet outdoorovy outfit ;-)[RadimZDomova, 14:42, Vylet]:Musim do odjezdu stihnout urcity kvantum otazek ke statnici, takze u me zalezi na tom, jak to pujde... :-/
Co darecky, mladezi?Jak moc jste byli hodni a co vam jezulda najezil? Ja se letos asi ucajuju, pac jsem dostal takoveho caje, ze me to stihne zasobit na par mesicu. ;)Zaroven i literaturu k zamysleni, takze i mozkove zavity se budou prohybat.