Ja se zase po nejake dobe hlasim ze Sibire.Radim: V pondeli nevim. Jsou tu dve varianty - bud budu u Marinanky, tudiz mimo Prahu, nebo neco zarizovat jeste na fatru. Pripadne, kdyby ani jedno nevyslo, tak dam do nedele vecera vedet.Heslo: Joo, to se nevyplaci si jej ukladat a pak si na nej nevzpomenout :)
RadimCoFaktNeviHeslo
- 20:40 25.12.2009
[Petr, 19:54, Re:]:Ja sem u nasich a nepamatuju si ho, doma to mam ulozene v prohlizeci. Musim se na to doma podivat a zmenit si to na neco zapamatovatelneho :)
[RadimCoFaktNeviHeslo, 18:36, Re:]:aha, já když jsem to zkoušela zařídit přes svou pojišťovnu, tak jsem pak musela převést peníze na jejich účet. nicméně stránky allianzu nějak nefachaj, nemůžu se dostat přes první stránku u toho on-line pojištění :-/ale dík moc za nabídku :-)
RadimCoFaktNeviHeslo
- 18:36 25.12.2009
[Máma, 18:08, Re:]:Pri platbe kartou netreba lezt do internetoveho bankovnictvi. Staci ty 4 cisla co jsou na karte a musis to mit povoleny. Kdybys potrebovala, tak rekni, zaplatim to a pak mi to das v cashi.
[RadimNevimSveHeslo, 18:01, Re:]: lol, \"NevimSveHeslo\" :Dnj, má to menší vadu. certifikát k internetovýmu bankovnictví je zakletej v mym počítači. leda že by to šlo jinak. jdu to zkusit, když už jsme u toho :-)
[RadimZDomova, 14:42, Vylet]: Přeji šťastnou cestu, udělám si výšlap někde tady ve Středohoří, jen co začne trochu mrznout a bláto zmizí :-)
RadimNevimSveHeslo
- 18:01 25.12.2009
[Máma, 16:38, výlety]:Mam povinne volno az do konce roku. Pojisteni doporucuju platit po netu kartou (odzkouseno u Allianz). Behem 5 minut hotovo z tepla postele:)
hm, já už jsem s výletama začala, dneska jsme nachodili asi 9 km po Praze :-)[RadimZDomova, 14:42, Vylet]: to zní zajímavě. 28. mám volno... teda za předpokladu, že bych ještě před odjezdem stihla vyřídit pojištění. rozmyslím se a dám vědět. a ty máš volno z práce?
RadimZDomova
- 14:42 25.12.2009
Zdravim,pri valeni se u rizku a cukrovi sem si rekl, ze bych se rad nekde \"vyvetral\". Kdybyste mel nekdo naladu doladit trosku formu a vybaveni pred Fatrou, budu moc rad, kdyz se pripojite.Naplanoval jsem to na 28.12. (kompromis mezi pocasim, jinymi akcemi a dalsimi vecmi). Nasel jsem celkem fajnovy \"trek\" na par hodin kolem stechovicke prehrady. Odjezd tak v 9 rano z Prahy a navrat tipuju tak kolem 17.Tady je popis, mapu uz jsem taky nejakou sehnal: http://www.treky.cz/view.php?cisloclanku=2008070005Pokud byste chteli, napiste mi na mobil, u netu ted moc nejsem (773996409).
Hm, hledím z okna a vidím, jak máme všude na zahradě moc krásný bahýnko, to ani nechci pomyslet na svět za plotem, ten musí být ještě divočejší a zablácenější :-)