[Tomas, 15:11, Re:]:Kazdej povinne, kdyztak bude svarak ;-)[Pavel, 15:13, Re:]:Vem si plechovky.. do vlaku to metrem uvezes a ve vlaku to sesrotujes do odpadkace.
[Pavel, 15:02, tralala]:Nechme to na zitra, pak se to rozcisne. Cas na vyzvednuti je po cely den. (doufam)Petr: Tedka me napada, jestli mam vzit i ja vinko. Preci jenom ty, predpokladam, vezmes pouze jednu lahvinku,coz?Na kavovy liker se jdu mrknout.
Hele lidi..hlaste,kdo bere sneznice a kdo ne? ja furt resim dilema,jo ci ne...Prachy za rezervaci uz jsou v haji,tak cekam do zitra a uvidim podle aktualniho snehu,ale nevim;-)
[Tomas, 14:39, Stechovice]:Ja tou dobou pochodoval mezi loznici a obyvakem, nic moc teda :-)[Tomas, 14:38, Zima]:Nene, proste se to houpe no ;-) Zalezi urcite na vetru apod.
Petre, - 18 - -4 ? To je docela dobrej rozptyl. Neupsal jsi se o jednicku?Jinak tedy vitejte po vanocnich svatcich. Uz se take zacinam zapojovat do planovani.Zuzko, hezky soupis obleceni. Zaridim se dle nej.
[Zuzka, 13:51, Re:]:Asi o nejaky ten stupinek: Dnes ráno bolo na horách takmer všade jasno, len miestami bola hmla alebo rozpadajúca sa oblačnosť. Teplota vzduchu sa pohybovala od -18° C do -4° C. :-)
[Radim, 13:17, Re:]:Celej Petr:o)Jinak fotky se mi moc libily.Vybaveni do zimy: Jiz pres rok chceme sepsat vybavu na zimni trek a nic. Takze s dovolenim (vlastne bez dovoleni) zneuziju kamaradova popisu co do zimnich Alp, ktery mi prisel nedavno na mail. Myslim, ze to muze byt uzitecne:2x ponožky zimní1x trekovépodvlíkačky 2x (moira…) membránové kalhoty nebo lyžařské kalhoty2x termotriko (moira…)fleece mikina zimní bunda nebo membránová bunda.Kdo nemá nepromokavou bundu – vzít pláštěnku. Prostě chce to mít sebou 2 vrstvy oblečení na nohy a 4 nahoru (dlouhý rukáv). Nepodcenit spacák a nebrat plážové karimatky a alumatky Návleky nutné, boty nepromokavé a dostatečně velké na 2x ponožku nutné!!!Do Alp planoval, ze ve stanu muze byt kolem -15 (budou ve vysce asi 1400m v Totes Gebirge), takze mi to snad budem mit o nejaky ten stupinek lepsi.
[Radim, 12:33, Re:]:Super fotky, skvely vyber trasy jak to tak vypada... Rikam si, tam by se lezlo :-)[Pavel, 12:35, Re:]:Ja to nejdriv cetl jako \"pašák\" a rikam si co tim mysli... ;-)))
Podle predpovedi ma na Fatre snezit az ve stredu. To by bylo vesele, dojet tam ve ctvrtek rano do pul metru prasanu bez sneznic:-)Predpokladam, ze ale napadne mnohem min.