[Petr, 13:52, Bohuzel]:No to ani nepovidej nahlas. Ta hra zacala uz pred mesicem a nejste schopni se dohodnout na jednom veceru!!!! Za chvili se na to vykaslu a vubec se na vas vykaslu ve vymysleni nejakych volovin.
za to muzu asi ja. Ale jelikzo vim, ze se ted zacnu ucit na dalsi cast statnice a navic uvazuju ze vlezu do Humanity a trenim na Blanc :-), tak bych to urcite flakal a to by bylo ke vsem zucastnenym nefer. Uz takhle jsem ten, kdo blokuje Tomovu hru :-(
[Zuzka, 10:44, Mafia]:To jde trosku tezko. Preci jenom uz se musi nahlasit tymy a nelze to odkladat donekonecna,z e se pak na posledni ctvrtek prihlasis.
No, ja jeste nejsem rozhodnuta na 100pro. Sla bych do toho, kdyby sel treba i Petr,ale nestihli jsme to jeste probrat tim, jak se planuji ty vikendy a tak. Tak zatim se mnou prosim nepocitejte.
urgentně zvěděti: ach tak. Tak ja zjistim, zda by se ke mne nekdo pridal. Taky bude opravdu zalezet, zda bude volny onen vikend, protoze mi posleze doslo, ze jeden ctvrtek rozhodne nemuzu;(