[Tomas, 12:59, Zraneni a mrtvi]:uvidis z fotek,ze i ty by ses vratil obvazany na obou kolenech jak mumie:) a jen za nedeli naskakat +/- nahoru a dolu pres 3 hadry + feratka kolma jak prdel :)
Zuzka: :) tak aspon ze tak ;-)Je pravdou,ze jsem si o vikendu udelal solidni trenink,az vecer jsem zjistoval damage na svym tele :) Jinak ti pak vratim pulku toho tvyho obinadla a pak je muzem slepit:) doufam,ze ti neslezla kuze na koleni:D
:D Ale vzdyt uz to umis. Natrenoval sis to preci z Alp, ne:)Ty jo, je mi Te sice lito, ale chtela bych tu situaci videt:DVstavani bylo jako obvykle. Budik petktrat posunout o deset minut pozdeji a pak uz to slo. Takze jsem prijemne prekvapena.
tak byl jsem vratit helmu a pri vystupovani z tramvaje..jsem seskocil ten posledni schudek a podlomily se mi nohy a opet jsem si sednul na prdel:))Btw Zuzko:jaka byla ranni vstavacka?:)
Tak toz to jsme radi, ze jeste zijete. Problemy s chozenim - nedelejte seee. Nic vazneho to byt nemuze!! :DJinak se tesim na fotky. Sup sup, aby nejake byly.
[Pavel, 08:19, tralala]:Hehe, jsem na tom stejne ;-) Ja si snad od metra vemu taxika ;-)[Radim, 08:46, Wow]:Ty jo, me se ted jednu noc zdala nejaka kravina a figuroval v tom i litaci drak.. a ja kde se to tam vzalo :-D
ty jo,rano jsem vstal z postele a rozbil si drzku..zazil jsem bolavy nohy,ale tedka je mam v kreci a jsem proste od pasu dolu postizenej:)a to bych mel jit vratit helmu,ale asi zaplatim dalsi den :)
Krasny konec vikendu preji. Ja jsem si jej uzil navysost krasne a pevne verim, ze i vy.Tez doufam, ze nase ferratova skupinka jeste zije a ze se tu zitra objevi. Jinak sportu zdar a vinobrani jeste vice.