Tak to udělám ještě komplikovanější, když se bude hrát wallyball, tak nejdu :-)[Ena, 12:51, Re:]: Konečně tu je někdo rozumný a prosazuje to, co už všichni měli dávno pochopit a hrát - šachy :-)
Ja bych to klidne videl na ctvrtek. Ale co tedy? uz by se to chtelo dohodnout.Mozna bychom venku jeste neco sehnali. Ale zase - je tu problem, ze nam to nejde, jak nohec, tak beach, tak volejbal :)Jedine, co nam po dlouhe dobe jde je asi jenom ten wallyball :)Ja jsem pro vsechno. Jestli venku, tak radeji nohec, kdyz uvnitr, tak wally
Ja zas vas nechci nutit do neceho, objednavat hriste a pak zjistime ze bude prset... To by mi bylo lito. Ale asi se mnou na wallyball nepocitejte.. nejak se mi do toho nechce
[Tomas, 20:33, Sport ve ctvrtek]:Dobre, vyzvu prijimam :D.Takze plan je streda jil, ctvrtek wally? :)Ja se musim vyparadit na pohovory, tak at mam protivahu.
Ok, ve stredu rozhodne pocitam s jilem (hruska vol. 2) a z toho duvodu si zajdu zitra na stenu - ve ctvrtek bych po jilu nikam nevlez ;-)Takze ve ctvrtek klidne neco. Takze spis indoor?
Lidi, kam chodite na ten pesimismus? Od zitrka ma teplota stoupnout o 6 stupnu. Tak sup sup ven. Ackoliv zacinam mit ten tyden tak nejak plnejsi, tak nevim, jak mne to vyjde. Mozna CT ci PA.
Radime, ja mam pro tebe naprosto super sport. Potreboval bych ve stredu pomoci s odvozem jilu a sutru (tudiz vsemozneho bordelu) - tata dostal zanet zil, takze nemuze. NEchces se pripojit?
Kinoautomat: Tak asi taky muzu kdykoliv. jak to planujete? A jeste je tu otazka pomoci Tomovi na zahrade... Sport: Tak kdy neco dame? :-) Mam cas, klidne to zaridim, jen me nasmerujte ;-) Zitra se muzu treba cestou do prace stavit na budejarne na gybu, ale to pocasi uz taky neni nejlepsi, co?
Ja uz jsem dneska na nejaky zavery prilis unaveny ;-) Nejsem si bohuzel jisty ani jak to budu mit v utery s praci... Radim: Super! Pripomnelo mi to neprobrany Istanbul. Budu na to muste nekdy vlitnout.