[Petr, 11:26, Re:]:Toz to vikend jsem pocital pouze s tim, kdyz mas tedka tu statnici, abychom se sesli vsici. Nicmene to nechame na pracovni den, at je to v suchu.
[Tomas, 11:10, Termin]:Nemohl jsi prece cekat, ze kdyz jsem ted zalezlej jak krysa, ze by jsme byli stejne o vikendu doma, ne? :-))Tak to nechme na dalsi tyden, to urcite vyjde. Vikendy prosim ne.
[Zuzka, 10:27, Lusteni]:Noo, to jsi mne nepotesila. :( Se statnicema jsem pocital, ale tedy s plnym vikendem nikoliv. Ja totiz ve ctvrtek nemohu ;( Inu, bude to chtit dohodnout termin uz na pevno.
Uz se tesim na finalni rozuzleni. Jen bych chtela upozornit, ze vzhledem k Petovym statnicim a memu planovanemu odjezdu dom je vhodny termin asi jen ctvrtek:(
[Tomas, 09:08, Pavel]:Jo,na pohodu ;-) vyskrabnul jsem se tam i na par mistnich kopcu,projeli na lodi ..takze spokojenost:)Soutez:klidne ;-) jsem myslel,ze uz jste to dohrali ;-) a ja bych uz mel klid:D
Akorat se mi zda, ze ten prvni odkaz (Tatry) nefunguje. Resp.je pod nim prazdno...Jen letmo jsem si to procitala a je to moc pekne popsane a pokreslene. Fakt se mi to libi!
Koukam, ze nemas co na praci, co? :DAle jinak hezke clanecky, to cloveka potesi, ze ma sedet v prohlubni 2 m od okraju :DZuzi: jo, to mas pravdu. ja se na to pak o vikendu mrknu.
Po precteni deniku jsem si uvedomil, ze jsme se dohadovali co a jak v bource v horach. Tak jsem do cestovani zkopcil par zajimavych clanku. A protoze uz jsme tyhle instrukce nekde videl, tak predokladam, ze se jim da verit :-)A protoze je to pro nas, tak je to i s obrazky :-D
Akorat jen upozornuju na to, co uz tady zminoval Petr, ze kdyz bych chtela editovat denik (text s fotkama), tak se fotky jiz nezobrazi. Zase kvuli nejakym lomitkum ci cemu, co se pri znovuulozeni doplni do kodu. Vim,ze tedka na to nemate cas, pisu to jen, aby se vedelo.