Petr a sport: nemuzu se dockat.Mariana a uplnkova ceremonie: bohuzel, to jsou u nas prave hody Tom a nocni: uff - to je drsne. To neco asi finisujete, nebo uz mate v kancelari malo zidlicek a zacinate pracovat na smeny?Honza a sachy: a co treba radeji halmu?
[Ena, 22:19, Re:]:Sounds good.[Tomas, 23:06, Vsechno najednou]:Mel jsi nocni? Aj... ja myslel ze nekde trajdas a ono jo - v praci :-( [Honza, 01:35, Re: Kuk :-)]:Jojo, treba sachy na hristi s hracema apod ;-)
[Petr, 22:00, No]: Myslíš třeba šachy? :-)[Tomas, 23:06, Vsechno najednou]: Mám dojem, že jsi nám předložil nejsmutnější podzimní příběh, který nikdo z nás už nepřekoná :-) Soucítím s tebou, ačkoliv v životě jsem zažil noční pouze jednou a to při příležitosti spolupráce se supermarketem Tesco a jeho inventurkou. K ránu byla moje data pro evidenci zkreslená a smyšlená, neboť jsem usínal s kalkulačkou v ruce a ve stoje :-)
Petr: Gratuluji jeste jednou a sladke sny :))Ena: jo, to nezni vubec spatne. Ale tedka si rikam, ze by to mozna bylo v ramci Moravskych hvozdu.To all: musim rici, ze nocni sluzby jsou dost narocne. Nechci jich moc uz dal delat. Nejhorsi na tom je, kdyz po cele noci zjistite, ze jste stale na zacatku a prace nic.
[Petr, 22:00, No]:V době blízkosti podobné...Mohu-li jen trošku kulturně zareklamit.. Nechce se někdo zúčastniti 3.října úplňkové ceremonie aztéckého tance?
No, člověk má jistý podíl na utváření svého osudu, ale... :-)Petře, hodím zítra v kostelíku do vínka jednu modlitbičku, tak si toho zítra po vítězství považuj a kup mi něco :-) Hodně štěstí ;-)