Tak ja bych to asi paradni hrou neoznacila, nicmene nejak se zacit musi. Dulezite je, ze jsme se neflakali nekde doma ci u piva, ale byli hezky spolu venku na slunicku, ze;)
[Zuzka, 11:54, Doktorka]:Jestli sama citis, ze jsou to dozvuky minuleho roku, tak pak neni co resit. Ono, kazdy to na sobe pozna sam, jak a co.Hlavne tedy, ze to neni nic vaznejsiho a chce to akorat nechat telicko uzdravit samo. V tom pripade ale velky prisun vitaminu a podobnych veci by mel byt zarucen!
Tak ja ji nechci krivdit. Byla fakt fajn a (az na tu virguli ci co na zaver) a asi ma i pravdu.Petr: hmm ve spanku se spis ja bojim tebe ty mluvici namesicniku.
[Petr, 12:20, Wow]: Doktorka zní celkem profesionálně, zajdeme tam všichni a společně, chci taky na sobě poznat cosi psychomatického :-) U Tomáše zjistí třeba i důmyslně ukryté psychomatické dvojče v jeho hrudním koši :-)
No, tak tam jsem dneska byla. A kdyz me tak poslouchala, tak porad povidala o nejakych psychosomatickych vecech. Pak rikala,ze by bylo vhodne me poslat na rozbor krke a pripadne na imunologii. Nacez vzapeti dodala, ze si mysli, ze ani jedno nic neodhali. Nicmene me prece jen na rozbor poslala. Nakonec mi doporucila paralen a pak vytahla nejaky retizek a kroutila s nim nad katalogem nejake farmaceuticke firmy, nacez mi doporucila jeden jejich vyrobek za cca 350 Kc;)Nicmene ja s ni asi i tak souhlasim. Mozna je to cele dozvuk minuleho roku, kdy toho na me bylo trosku moc. A holt se bude muset pockat, az se to srovna samo:(Beach tak nelente a shanejte! Nerikejte, ze vsichni maji nejaky program!
celkove 5.a ANO, ma to smysl!!! Vsechno ma nejaky smysl :)Ne, ze se z toho vykroutite, chuligani. ;) Ja se na to tesim jak malej kluk, ze se poradne vyradim a domlatim.