[Zuzka, 00:03, Tarantino]:Jo, ten film muzu s klidnym svedomim doporucit - teda tem co maji radi Tarantina :-)) Nezapre se. A i tem co nemaji radi Tarantina se bude libit Pittuv vykon - ja se tlemil :-).Secteno a potrzeno, dlouho jsem nevidel plny velky sal kina a ted vim proc :-)
[Petr, 11:31, Hudba]: No jo, však my už víme, že tebe může odreagovat jedině zvuk výbuchu atomové bomby, protože to burácení a ty barvičky jsou fakt metalový :-D
[Honza, 10:46, Kuk :-)]:To mas pravdu. Nicmene staci se zaposlouchat i do tech nekolika pisnicek, co tam jsou.Prikladam Ain\'t no cure cure for love:Youtube
Byl jsem, videl jsem a bylo to naprosto uzasny!Kdo jej nezna, google a youtube jiste pomohou. Ty pisnicky stoji zato a na zivo? to se neda popsat.Brou noc
Jooo, zadarilo se, moc sem si to uzil.add Mariana: Jeji ritualni krepceni pri boji o zidli myslim zustane nam vsem jeste dlouho v pameti, to bylo fakt husty :o)
[Petr, 02:40, Kalbaaa]:Bylo to naprosto super. Tak dlouho uz jsem se zase nevyradil. Musim podekovat i Mariance, pac hlavne jeji zasluhou jsme to tam rozparadili a trosku tu zabavu pozvedli. :)
Tak tohle byl masakr ;-) Dekuju Lucce ze nas pozvala, ze se nechala unest, Jarkovi ze ji ochotne hledal a vykoupil a mamince ze to brala s klidem. Dekuju vsem s kteryma jsme tancovali ze byli soucasti tak super atmosfery. Ja jdu zdimat tricko a spat spankem spravedlivych ;-)Vsechno nej!!!.