[Zuzka, 08:50, Fotky Ala Daglari a vubec]:Pockej na Vanoce vam to dame jako darek:D ja jsem zjistil,ze na to proste nemam ;-) jestli mne neco nebavi,tak prolejzat fotky a promazavat to :) to si radsi zahraju Miny ;-)
Peto, vsimla jsem si, zes do velkeho vyberu nezahrnul fotky z 1.dne v Ala Daglari, kdy tam byli jen Radim, Tom a PetaHonza&Pavel Sup sup s vasim vyberem. At se to hybe! Chcem videt fota!
[Petr, 23:47, Re:]: Fíha :-D To se povedlo velice dobře, jenom na záběry U Kroka jsem musel v pokoji zhasnout, abych odhalil tajemství obrazu v tajuplné černotě, ale stálo to za zhasnutí ;-)
Jezis, to je krasa, videt zase nejake nove fotky. A tyhle jsou opravdu luxusni. Slunicko nam pralo. Ted me stve, ze jsem se tehdy nehecla a nevylezla s vama pres ty moje krece na Emler. Ale strach z nedostatku vody byl vetsi:(
Hlasim, ze jsme se v poradku vratili zpet do prostredi Prazskeho mesta. Bohuzel vylet byl trosku poopraven a z Orliku jsme se pak presunuli k Rokycanum (kvuli docela hnusnemu pocasi, desti a nasemu solidnimu promoknuti; nekdo by rekl, ze jsme byli durch). Ale i tak jsme si to uzili.Radim: To bys byl moc hodnej, kdybys vysetril nejakou tu minutku a podival se na to, ja na to nejak nemam uz napady, kde by to mohlo byt.Petr: Krasna mapka. Hnedle me prepadla nostalgie.