Diskuse Diskuse

Pavel  - 8:23 21.08.2009

Honza: ze ty sny se ti vzdy zdaji,kdyz si das pivo ?;-)Ale i Martin Luther King mel sen a pak dostal kulku mezi pulky ,tak to s tim snenim neprehanej ;-)I kdyz me se zdal taky kvalitni sen,vicemene to bylo pokracovani kafickove eskapady z poledne ze vcerejsiho dne(viz vcerejsi diskuze);-) Probudil jsem se mirne nervozni:DPetra: do budoucna bych si chtel tu opici drahu zkusit ;-)
Tomáš  - 8:18 21.08.2009

...vam preji vsem.Chtel bych se tez pridat s podekovanim za nadhernou hru. Protahnul jsem se tak, ze jsem po prijezdu domu padl na hubu a chrnel jsem az do rana, kdy se mi nechtelo ani koukat, natoz vstavat do prace.Peta: pristi vikend (rozumeno 28-30) mam jiz \"nasmlouvane\" jine akcicky. Ale nekdy bych to zrealizoval. Zvlaste ty lanove prekazky, do toho jdu vsema dvaceti.Honza: hezky seen. Koukam, ze vsem se ty sny zdaji, jenom ja je nejak pozapominam.
Honza  - 6:17 21.08.2009

Zahráli jsme si krásně, což mi připomíná, že ještě musím vybalit batoh, zvláště ponožky, než začnou zeleně svítit :-DLíbilo se mi večerní poznání, že jedna hospoda opravdu není pro nás i přes porcelánové talířky pod půllitry, které jsme stejně nedostali. Ale opravdu se večer vydařil. Božský to závěr dne :-DA ještě přihodím do mlýnku, že se mi zdál sen, jak jedeme autobusem městské hromadné dopravy, kde potkáme tři Araby, pozdravím je Sala malecum a oni nám dají ochutnat nějakou kořalku a my se všichni v autobuse shodneme, že ji mají dobrou.Milovníky akčních snů jistě nepotěším, ale určitě se jedná o zvláštní jinotaj vhodný pro odborný výklad :-)
Pavel  - 0:36 21.08.2009

jeste ze jsem vas vecer odchyt,jen me mrzi,ze jsem nechyt hru(i kdyz po ¨dnesku to neslo:))..toz az po dovoleny ;-)Ale good pokec;-) takovy se povede jednou za 5 let,jak se rika :)
Petr  - 0:12 21.08.2009

doufam ze nas Mariana bere s rezervou ;-) (asi jako kolo od traktoru ;-)
Petr  - 0:12 21.08.2009

Jo, ja mam jednu moooc fajn akci - statnice nebo jak se tomu nadava :-( Mimochodem, pekna hra ;-)
Petra  - 22:38 20.08.2009

ikdyž je příští víkend ještě daleko, tím že každej máte spoustu akcí, tak předem nadhazuju návrh, jestli byste nechtěli zase někam vyrazit na kolech..a to po tmě:)k tomu mě napadlo, že v čertoryjích ( http://www.certoryje.cz/gate.html ) jsou pěkné lanové překážky...nechcete zase přijet do českého ráje?;) jinčí okruh na kole a ve dne trošku výšek na lanech:)
Petra  - 22:31 20.08.2009

tom: cd byla ráno na stolku v obýváku
Zuzka  - 16:03 20.08.2009

Zajimave je, ze kdyz ma clovek co na praci, tak ta Prace rychleji utece;)
Tomáš  - 13:57 20.08.2009

[Petra, 11:54, ...]:To bude mit Honzik radost ;)A kde jsou ty CDcka?
Petra  - 11:54 20.08.2009

zůstaly v pokoji kde jsme s janou spaly, já už je nejsem zvyklá nosit a tak jsem po nich ráno nechmátla:(moje chyba, snad někam nezapadly
Tomáš  - 8:32 20.08.2009

[Petra, 21:23, ...]:Jaky hodinky? Kde to zustalo lezet?
Pavel  - 21:35 19.08.2009

hehe,kazdej u Toma neco nechal..ja napriklad 2 roky kvalitniho zivota utopeneho ve stolnim vine ;-))
Petra  - 21:23 19.08.2009

tak já jsem taky dorazila v pořádku dom a už se těším do pelechu. ta stěna dopo byla fakt dobrá, jani měla jsem dobrej pocit celej den, že jsem po akci taky něčeho schopná:)tome, já si u tebe nechala hodinky a cd s fotkama(hlava dubová), mohli bychom se po víkendu dohodnout v praze na nějaké předávce?
Jana  - 19:40 19.08.2009

Tome, máte to tam pěkný :-) a doufám, že dneska v práci bylo vše v pohodě ;-)btw, letmo jsem koukala na fotky (ze svého foťáku) a dost děs, upřímně řečeno. na každý se aspoň někdo tváří blbě, nicméně celkově stojí za to je vidět :D asi to zahesluju na rajče... a pokusím se udělat nějakej publikovatelnej výběr, i když Tomovejm fotkám nemůžu konkurovatedit: http://janimira.rajce.idnes.cz/Kolaudacka_u_Toma/ fotečky nahrány, o heslo si řekněte
Jana  - 19:05 19.08.2009

jen pro ujištění, stěnu jsme s Péťou přežily ve zdraví, snad nám to i prospělo :-)a na beach bych rozhodně zašla
Pavel  - 12:50 19.08.2009

Drzim palce,rad bych si zahral,ale zitra budu sam hrat na \"jinem hristi\":))A priste se mnou pocitejte ;-) Pujdu rad,pujdu s chuti ;-)
Honza  - 12:36 19.08.2009

Tomáši, takže jsem volal dědovi a čeká, že se brzy stavíš pro těch 5 radiátorů. Není totiž nad industriálně řešený pokojíček :-DDíky za pozvání, byl to opět poetický večer ;-)Jinak sport vynechám, válet se v křečích v písku a náhodně odpinkávat míček do všech světových stran, ale jenom ne tam, kam bych opravdu chtěl, je nad moje nervy, ruce a prsty :-)
Pavel  - 12:32 19.08.2009

probral jsem se z 3 hodinoveho komatu a je mi nadherne ;-)Jsem \"ready na dalsi kolaudacku\":))
Radim  - 12:28 19.08.2009

[Zuzka, 11:12, Kolaudacka]:Ja rad pujdu.