Honza: ze ty sny se ti vzdy zdaji,kdyz si das pivo ?;-)Ale i Martin Luther King mel sen a pak dostal kulku mezi pulky ,tak to s tim snenim neprehanej ;-)I kdyz me se zdal taky kvalitni sen,vicemene to bylo pokracovani kafickove eskapady z poledne ze vcerejsiho dne(viz vcerejsi diskuze);-) Probudil jsem se mirne nervozni:DPetra: do budoucna bych si chtel tu opici drahu zkusit ;-)
...vam preji vsem.Chtel bych se tez pridat s podekovanim za nadhernou hru. Protahnul jsem se tak, ze jsem po prijezdu domu padl na hubu a chrnel jsem az do rana, kdy se mi nechtelo ani koukat, natoz vstavat do prace.Peta: pristi vikend (rozumeno 28-30) mam jiz \"nasmlouvane\" jine akcicky. Ale nekdy bych to zrealizoval. Zvlaste ty lanove prekazky, do toho jdu vsema dvaceti.Honza: hezky seen. Koukam, ze vsem se ty sny zdaji, jenom ja je nejak pozapominam.
Zahráli jsme si krásně, což mi připomíná, že ještě musím vybalit batoh, zvláště ponožky, než začnou zeleně svítit :-DLíbilo se mi večerní poznání, že jedna hospoda opravdu není pro nás i přes porcelánové talířky pod půllitry, které jsme stejně nedostali. Ale opravdu se večer vydařil. Božský to závěr dne :-DA ještě přihodím do mlýnku, že se mi zdál sen, jak jedeme autobusem městské hromadné dopravy, kde potkáme tři Araby, pozdravím je Sala malecum a oni nám dají ochutnat nějakou kořalku a my se všichni v autobuse shodneme, že ji mají dobrou.Milovníky akčních snů jistě nepotěším, ale určitě se jedná o zvláštní jinotaj vhodný pro odborný výklad :-)
jeste ze jsem vas vecer odchyt,jen me mrzi,ze jsem nechyt hru(i kdyz po ¨dnesku to neslo:))..toz az po dovoleny ;-)Ale good pokec;-) takovy se povede jednou za 5 let,jak se rika :)
ikdyž je příští víkend ještě daleko, tím že každej máte spoustu akcí, tak předem nadhazuju návrh, jestli byste nechtěli zase někam vyrazit na kolech..a to po tmě:)k tomu mě napadlo, že v čertoryjích ( http://www.certoryje.cz/gate.html ) jsou pěkné lanové překážky...nechcete zase přijet do českého ráje?;) jinčí okruh na kole a ve dne trošku výšek na lanech:)
tak já jsem taky dorazila v pořádku dom a už se těším do pelechu. ta stěna dopo byla fakt dobrá, jani měla jsem dobrej pocit celej den, že jsem po akci taky něčeho schopná:)tome, já si u tebe nechala hodinky a cd s fotkama(hlava dubová), mohli bychom se po víkendu dohodnout v praze na nějaké předávce?
Tome, máte to tam pěkný :-) a doufám, že dneska v práci bylo vše v pohodě ;-)btw, letmo jsem koukala na fotky (ze svého foťáku) a dost děs, upřímně řečeno. na každý se aspoň někdo tváří blbě, nicméně celkově stojí za to je vidět :D asi to zahesluju na rajče... a pokusím se udělat nějakej publikovatelnej výběr, i když Tomovejm fotkám nemůžu konkurovatedit: http://janimira.rajce.idnes.cz/Kolaudacka_u_Toma/ fotečky nahrány, o heslo si řekněte
Tomáši, takže jsem volal dědovi a čeká, že se brzy stavíš pro těch 5 radiátorů. Není totiž nad industriálně řešený pokojíček :-DDíky za pozvání, byl to opět poetický večer ;-)Jinak sport vynechám, válet se v křečích v písku a náhodně odpinkávat míček do všech světových stran, ale jenom ne tam, kam bych opravdu chtěl, je nad moje nervy, ruce a prsty :-)