Jsem rad, ze se vam libi. Ja jsem si jej oblibil.Samo, to bude chtit jeste hodne dozaridit, ale to pujde...Ja nakonec na ten beach asi tento ty den nepujdu.Edit: tak pujdu. At si protahnu perka. ;)
Diky Tome za pozvani. Mate to tam moc hezke (tedy jeste kuchynku s jidelnou doutulnit, pokojicek jiste brzy vyplnis).Co ten beach zitra, kdo by sel, kdyby bylo volno? Pavel nemuze..
[Pavel, 14:17, tralala]:Taky jsme na to koukal - on ma v tehle koncinach zalibu ;-))Ale vypalti se vzit na ipaku tramvaj, skocit na karlak, tam vlezt zase do metra sup na luka.
Tomasi,uz se nedivim,ze si dal sraz na 19 hodinu,pac k Tobe pojedou slusny lidi z centra hodinu :))Mel sis najit podnajem na Pankraci a mohli jsme udelat vlastni crew a koupit si gheto car ;-) Petr by byl nas ridic ;-) a tyranizovali by jsme deti pred skolkama a brali svaciny ;-)Nemyslis na budoucnoct ;-)
To se ani nedivim..ono za 10 let je hafo novinek :) urcite doslo na klasicke a co Karel? Jo ,ten uz to ma davno za sebou :) a teta Jarmila?..taky uz je na pravde bozi ;-)
Ale kdež... přátelsky jsme si popovídali, předali příbuzenské žhavé novinky. To víš, moc často tetu z Třebíče nevídám, takže vždycky uplyne nějaká dekáda let, než ji znovu uvidím. Ale překvapilo mě, že už je v důchodu :-)
Tak jsem se navrátil z návštěvy od tety a po patnácti letech jsem opět viděl svou sestřenici Káju. Bylo to dojemné setkání, skoro jak z VKV (pro nezasvěcené Velmi křehké vztahy [dříve Rodinná pouta], dávají to na Primě) :-D