Dekuji;) Nahodou me zrovna tady nastvali. Byla jsem v dlouhych kalhotech, dlouhy rukav, vlasy cele pod satkem ale tohle mi stejne pristrcili. I tu kapucu jsem musela mit. Brr. Byl to ale mundur...
Prochazel jsem fotky ze Syrie. Musim rici, ze me tedy dostalo strasidylko Zuzka :D To byl tedy habit.Jinak naprosto super fotecky. Hnedle mi to vyvolalo nostalgicke vzpominky.
Peta: Kdybych byla v Praze, tak nabidky asi vyuziju a jedu. Mne ceka jen vylet vlakem z Luhacovic zpet do matinky stovezate. Ale pujdete-li, preju hezke pocasi a vubec si to uzijte.
nechcete jít zítra na výlet?;)nějakou pěknou procházkou českým rájem.laky vrtí ocáskem za nové páníčky, které může protáhnout a já mám v záloze bábovku, kdyby někdo váhal;)
Tak jsem se dal take do trideni fotek. To je neco strasnyho, tridit 1800 fotek, to se neda. Zredukovano na 282, zitra budu pokracovat. Cil je dostat se na cca 60 :D
Zdravim vsechny lidicky z noveho bytecku. Sice jsem vas vetsinu opruzoval uz primo, ale tak to dam i sem. To vite, dojmy jsou silne.Petr: neboj, jsem s tebou :)
[Zuzka, 10:46, Odpovedi]: Ano, je pravdou, ze se da reagovat na vice prispevku. Muzeme to predelat tak, ze se bude reagovat pouze na jediny -> tim, ze se predvyplni nadpis toho jednoho.
Tome a vubec ostatni: Jen jsem chtela nadhodit,jesli i vam by se vic libilo, kdyby nadpis prispevku, na ktery se reaguje se objevovala v klasickem nadpisu prispevku. Napr tedyRe: Radim, 09:30, SportyTedka se pry da reagovat soucasne na vice prispevku, nevim, jestli by to v mem navrhu slo... Mne to takhle prijde zbytecne neprehledne.