Prectete si vsichni pravidla!!! At se pak nehadame, coze to vlastne mame na tom hristi delat.Dotaz: je tam pristupna sprcha? Vite, ja se ptam jenom tak, ale dosti me to zajima. :)
Tome: humus,co?:) jeste takhle prosedis 40 let:) Jen moje male selske pocitani,uvadel si 8 hodin kazdy den..za rok prosedis 1960 hodin..odectena 4 tydenni dovolena a vikendy ,svatky nepocitam drobaky:)) za 40 let tedy prosedis krasnych 78400 hodin:) a budes mit na prdeli na stary kolena pekny strup ;-))
Toz decka,ja se dneska celkem na ten nohec tesim;-)) to zas bude mic litat vsude mozne:) v kolik tam dame sraz v 18:45 pred gybu ?:)btw: ja sepisu rady,jak si poradne uzit turecky zachod a citit se jak doma na Evropanovi;-)
Zuzka:ale ty mi s urazovosti celkem slapes na paty:),takze behem hry bude stridacka:D aspon,ze si nedala upalovani do souctu urazu :D to je domaci zaliba a konicek ;-)
Pavel: neboj, na to jsem uz myslela. 7 lidicek se rozdeli na hru 3 na 3 a ty budes jakozto osoba s nejvetsi autoritou;) a nejvyssi urazovosti na siti radeji delat rozhodciho;)Jana: jakekoliv porizovani zaznamu je prisne zakazano a trestano
Abych nezapomnela, slecna u rezervace tvrdila, ze pry od pul devate uz je hodne sero. Proto jsem to rezervla jen na jednu hodinu (od te sedme). Cili ti z vas, kdo nestiha dorazit na sedmou, pocitejte s tim, ze zatim hrajem jen hodku. Protahnout by to asi slo, Petr odhadoval, ze to asi nikdo zamluvene na tak pozde mit nebude.Zapad slunce je dle predpovedi kolem 20:24, tak nevim. Vcera bylo ve 20:13 hodne svetla, ale pak asi ubyva rychle.