Normalne tvrdim,ze si antitalent na foceni:DD ale ta fotka v ty katedrale je hodne hustaaa! :) vypada to jak z Pana Prstenu :))) ale Glum chybi,tenn byl totiz v nasi skupine:)))nebo vyhlizite k bozstvu tedy k me malickosti,ze ?:)
Ma nekdo kopacak?Pavel diky za optani. jde to, ale jsem furt na piskotkach:( Radsi. Jenon to stvoreni tady vedle me stve... si ji co chce i kdyz je na tom relativne stejne jak ja...
tak me napada,kdyby slo jen o nohejbal,tak bych vedel o free hristi na Kavcakach :) vetsinou je tam i sit,ale pripadne bysme si ji udelali ;-)Nejsme zadny becka:)
Ja jsem se o tom bavila s Petrem a navrhovala jsem radeji neco na cerstvem vzduchu - treba nohejbal (resp. proc ne i beach). V techto vedrech se mi nekam do telocvicny moc nechce. Takze co vy na to? Dneska bych se cestou domu preptala na GYBU u Kozaka-za kolik a tak..
Dotaz: nechcete prubnout wallyball,ale kdyz zjistuju po interni komunikaci vase zdrav.stavy,tak to hupsani by asi neudelalo kurtu dobre,ze?:)ale kdyby se dalo dohromady aspon 4 lidi,tak bych do toho sel :)
Tak mam probrane fotky z Ani a Vanu. V prubehu dne to sem hodim. Pak prosim nekoho ze tri vanskych cestovatelu, aby je pripadne okomentoval - ja si vlastne ani nejsme jistej, jestli jsme je slozil dobre (snazil jsme se ridit Tomovym vyberem na facebooku, ale ani on tam z tyhle etapy moc fotek nema), protoze to je slozity, vzlast ze dvou fotaku, kdyz tam clovek nebyl ;-)