Klidne tedy taky Starou Dobu, kdyz nikdo jist nechce, tak na ceny nemusime hledet (caj maji za 30;)). Ja to akorat na sestou asi nestihnu, protoze mam doma jeste dalsi praci a nevim, kolik mi to zabere. Takze bych dorazila mozna pozdeji.
dal bych osobne tu hospu v 6..pac zaviraj v prumeru ve 23 hodin,tak aby se pokecalo a nekteri stacili odjet vlakem zpatky dom atd..:) a rozhodnete tu hospu..ja jsem pro starou dobu ..pokud mate jiny navrh reknete:)
Osobne,dal by se prezit i Kalich,ale uz trikrat mi tam zku*vili pivo a ta cisnice je mila jak osina v pr*eli :)
Ja vam nevim. Asi krom Druheho sveta nijakou poradnou levnou hospodu fakt v centru nenajdeme. Tudiz ja jsem bud pro Druhy svet (spatne -hlucne- prostredi), nebo pro tu Starou Dobu.
Osobne si taky myslim, ze levne piti a jidlo neni nikde. Jelikoz mam v sobe opet imodium, tak je mi to celkem jedno a cenu jidla bych neresil, jen bych to rozstipl co nejdrive a dal tam rezervacku, neni nas zrovna malo.
Tak nahodte neco vy;-) ja osobne chodim do hospod s pivem a s atmosferou,kde na tebe vedlejsi stamgast nevali pandero ;-) a muzu pokecat.. od kalicha moc dobrych hospod s pokecem a jidlem neznam..asi neco bych mozna vedel ,ale ceny uz se moc nelisi a museli bysme se tahnout rozhodne dale,nez k Tancicimu domu:)
njn,jidlo je tam drahy..piti ne:) malokdy skloubis piti plus jidlo ;-) Pokud by to bylo jen o piti,asi lepsi senk nenajdem :) Pokud se chcete vsichni v hospe najist,tak je tu problem :) to najdem leda hospy s primatorem a hnusnym prostredim ;-)
Tak vypada to tam moc pekne. Ale pri pohledu na ceny na jidelnicku jsem rada, ze normalne stejne jist nemuzu. Nejlevnejsi to tedy rozhodne neni. A jidlo za 130 se tam sezene leda bez prilohy nebo jako bohatsi predkrm...
Osobne se mi jednou libilo zde: je tam levny pivo a dobry a o vinku nevim,ale myslim si,ze je za rozumnou cenu..jidlo sezenes za 130 ale jsou tam i zranice za 200 www.staradoba.cz radsi takhle,pac s odkazama tady nejsem kamarad,jak je vidmo:/
Tak pak napis, az to bude rezervnuty, ze to defintivne plati.