[Zuzka, 21:53, Sraz]: Je to restaurace U Veverky, Eliášova 324/14, Praha 6. Bohužel nemají webík, jak to tak vypadá, takže si předem nevyčtem jídelní a napojový ceník :-) Ale jestli máte jiný tip, tak sem s ním. Očekávám, že se nikomu nechce táhnout až někam do Bubenče, ostatně mě taky ne :-D Jinak přeji všem dobré ráno.
Ja jsme zacal zaspanim a o pul hodiny pozdejsim prichodem do prace :-( Trapas :-( A to jsem hlasim mel poctive nastaveny budik na cca 2 hodiny drivejsi cas.
Tomas: Jdu je sosnout a zacnu asi pomalu tridit. Svoje asi prinesu na divku na sraz, protoze je jich 6 gb.
Honza: Moje boty ala boty hornika ve vapencovym dole taky budou potrebovat zvlastni peci ;-)
Tome diky za fotky, jsou super. Hrozne mi to zvedlo naladu. Z tech svych jsem popravde docela nestastny, moc se jich nepovedlo, ale spravil jsi mi naladu :)
Naprosto souhlasim. Byla to uplne bomba. Tedka opet do starych koleji, ale budme radi, ze aspon neco takoveho bylo!! Vzdyt bez toho bychom ty koleje neopustili. :)
Souhlas,sed Prahy na nas utoci a upadame do letargie normalniho zivota:) jez nenaskyta nove urovne poznani jako napr. dovolena a ta letosni byla bombasticka!:)
Mám všechno uklizený, ještě zbývá vyčistit boty a najít provaz na oběšení :-)
Lidi, co mám dělat, najednou mi všechno tady přijde takové zbytečné včetně posedávání u compu, čtyři stěny v pokoji mě dusí, jako bych by mě zavřeli zpátky do klece poté, co jsem ochutnal svobodu :-)
Zuzko, bojuj! :-/
No nic, půjdu někam ven. Třeba zaplatit složenku za mobil, na níž se výrazně projevila dovolená a to pouze z části a i tak jsem se musel opřít o zeď, abych neztratil balanc při pohledu na ni :-)
Tak jsem zacal debordelizaci a resim tu vsechny mozny veci. Nastesti jsem si zadnou kukacku z Turecka neprivezl, za to jsem jedine rad.
Zuzi:To te tedy lituju. Ja se ale tez nemohu pustit vzpominek, ale nastesti jenom v tom dobrem smyslu.
Tak kdy balime a jdeme dal? Nejak moc dlouho sedime na jednom miste.
Boty: Musim rici, ze me asi slehne. Kdyz jsem dneska daval susit a vetrat boty, tak se z nich uvolnil takovej ten blbec na drzeni tkanicky. Na jednu stranu jsem moc rad, ze se tak stalo az tedka, na druhou - je to kazdej rok!!! To je nejake znameni.
Ve me az takovou sklicenost nevyvolal. Ale to bude mozna tim, ze se jeste tesim na Luhacovice, coz bude dalsi navrat domu a tam je to prece jen poklidnejsi nez tady v Praze. Jinak hlasim, ze se vzpominky na Turecko zustavaji stale ve me a projevuji se nocnim pobihanim po byte, shanenim Ercefurylu a cerneho uhli:(