[Petr, 00:52, Re:]: no, v plánu bylo po příjezdu dojít na chatu pod Suchým, jeden přejít ze Suchého na Poludňový grúň, tam někde přespat (přičemž jsem ještě netušila, že ten hřeben je tak ostrý a že by se tam nedalo pomalu ani bivakovat, o nedostatku vodních zdrojů ani nemluvě) a další den jít přes Stoh a oba Rozsutce do Terchové s přespáním pod širákem někdě cestou... na grúň jsme došly v pohodě, ale tam už Markétě bylo divně, tak jsme se dohodly, že sejdem dolů k chatě (nejhorší sestup v mém životě), přespíme tam (to jsme ještě nevěděly, že tam bude obsazeno a že budeme muset bivakovat) a další den sejdeme rovnou do Terchové. ještě jsme si prošly Dolne Diery - moc pěkný místo.
btw. jely jsme obě cesty vlakem, stejnými spoji jako do Tater (akorát v obráceném pořadí), a byly tam šestimístný kupéčka :-)
tak už jsem zpět. bylo to náročný, ale nádherný... bylo krásně, nebe bez mráčku (možná až moc, bylo příšerný vedro, i v noci)... ale mělo to dvě \"bohužel\" - Markétě nebylo dobře, tak jsme si musely trasu zkrátit a vrátily jsme se už dneska -pos*** se mi foťák, takže mám jenom pár fotek z mobilu
Ty vyresis kazdou situaci vid?;) Hezky navrh. Celkem bych ten film i rada videla a fakt je skoda, ze dali tu premieru na pulnoc. Chjo, proste prachy.. cim driv v kine, tim lip.
Btw: vcera jsme se s Honzou shodli,ze to chce neco na odlehceni pred cestou,tedka je to same nakupovani ,baleni a humus :) Toz jsme si pravili,ze dneska mozna navstivime pulnocni premieru harryho pottera:) Prida se nekdo?:)
[Tomas, 22:55, Slashe]: Vyborne tome! super, jen se asi pri editaci textu nekterych sekci pomrvili odkazy - viz uvodni stranka turecka. Pujde to opravit?