[Petr, 11:59, Re:]: Tak ja budu muset to stehovani tento tyden zrusit. Resp. nechal bych to az po Turecku, pac jsem tedka uplne mimo ;) S tim tedy, ze jsem tento tyden uz uplne zadany :(
To je hrozny, na nic neni cas. To bude pristi tyden opravdu rusno. ;)
Nebyl by to problem, ale tenhle tyden uz me ma na stehovani zamluvenyho Tomas :-) Leda by to slo nejak spojit o bylo to relativne blizko, protoze ted pred odjezdem mam celkem fofr - zarizujeme viza, musim vyzvednout novou obcanku a hlavnwe stihnout uceni na statnici ktery jsme si naplanoval. Stehovani by melo byt na chvilku, ale nejhorsi je ta cesta nekam a to ze to rozbori celej den.
kluci, nemohli byste mi pomoct? potřebovali bychom přestěhovat skříň z jednoho pokoje do druhého, je to práce fakt na chvilku... a samozřejmě by byla podpořená občerstvením ;-)
[Tomas, 14:13, Re:]: A není sám :). Právě sepisuju kudy jsme šli a jaké jsme dali převýšení. Plus nějaké to info o dopravě a cenách jízdenek - určitě se nám to bude hodit pro příště.
Tak jsme delal prvni prober fotek a jak jsme ted rikal Radimovi, je to zatracene tezky. A to jsme jeste nesah na ty druhy ;-) Myslim ze to co dam potom sem bude docela slusna galerijka :-)
Krasny rano preji. Pripojuji se s dekovackou, bylo to naprosto nadherny a super!!
Vcera uz jsem nemel silu nic psat, padl jsem do postele. I tedka v praci jsem takovej zabrzdenej :D Doufam, ze jste na tom lepe. Me ale pohani jeste endorfiny z vikendu, tudiz verim, ze se to rapidne zlepsi :)
bylo to úplně skvělý, je tam fakt krásně. díky moc za hezky naplánovanou trasu... ale teď už jsme taky mrtvá, no bodejť, když se podívám, kolik je hodin. takže dobrou noc
btw, sdělíte mi někdo pls potřebné údaje pro přístup na ftp? :-)
Ne, ze se s tim trochu vic kresli ;-)