Tak jsem zkoumala moznosti cen jizdneho na Slovac. Nejvyhodnejsi asi bude jet po Cechach na skupinovku (vyrazna sleva od 3.tiho clovicka uz 50%). Jizdenku po Slovensku bude mit kazdy vlastni. Otazka je, jestli nam predem prodaji skupinovku na to pondeli,az se budem vracet..A i kdyby jo, stejne asi nevime, kterou trasou se budeme vracet (jsou dve - pres Cadcu a pres Puchov). Cestu zpatky tak mozna pojede kazdy sam na sebe:( (vim, ze vetsina mate InKartu,takze nezapomenout s sebou).
Btw. Cena po hranice by mela na osobu vyjit do 300 Kc, jizdenka na Slovensku byla asi za 80 Kc (vlak), jizdne busem do Donoval odkud vyrazime netusim.
[Tomas, 21:28, Zlomeniny]: Tak je natekly a uplne ho neohnu. Ale nic uplne tragickyho. Ale nekdo zlej mi drzel uz nuz pod krkem ze s tim musim neco delat ;-)
Btw.: Dneska jsme byl na chirurgii jakto ze mi ten malicek co jsme si natlouk na wallyballe nesplasknul a doktorka pry ze to asi bylo zlomeny. Fajn. Je to fakt destruktivni hra :-)
tak jsem zažila první promoci. teda ne svoji, ale bylo to mooc pěkný až mi bylo chvilinku líto že nejsem ve viru školy:)ale fakt jen chvilku kam jedete to do tater?hřebenovku?kdybych tam nebyla před necelým měsícem tak vám to pekelně závidím, takhle pozdravujte na ďurkovej, pokud vás tam nohy ponesou
Tedka se mi to nechce propocitavat. Ale bud pojedem na skupinovku nekam na hranice a pak kazdy sam na sebe uz mit jizdenku po Slovensku. Pripadne nekdo ma i InKartu.. A nebo muzem zvazit, zda nevyrazit vlakem az po pulnoci (0:09) a mit slevu SONE. Chce to spocitat, co vyjde levneji.
Pocasi: Jani, mrkni sem. Je tam predpoved vzdy na dva dny dopredu, takze ve ctvrtek uz bychom mohli mit predstavu. Jidlo: Urco si vezmu nejakou mnamku,ale zase dvacetikilovy bagl se mi tahat nechce:(
a jaký se tam dá očekávat počasí? já tam nikdy nebyla, nemám ani moc představu, jestli tam bude spíš teplo, nebo spíš zima...
a btw - to instatní rizoto prodávaj v Tescu nejen na Zličíně, jak jsem říkala Tomášovi, ale teď jsem ho sehnala i u Anděla. a má značku MAMA :-)) jediná neýhoda je, že stojí asi 45kč...
[Petr, 15:34, okok]: Jak jsi to nastinil, tak to vypada jako krasny vylet, skoro ani ne jako pochod. Tak ci onak se taky moc tesim.
Jenom - co presne myslis tim - uzpusobte tomu equip.? Ja tedy balim standardni sadu veci, krom toho jidla. To, jak mi tedka dochazi, bych mohl hodne rozsirit. ;)
Tedka me napada - jak pojedeme? V patek v deset vecer, ci az tim pulnocnim?
Dale mi prislo na mysl, ze ti uchouni uz maji eura,co? To abych si vymenil.