[Zuzka, 15:50, A zapomnel jsi dodat...]: Rekl bych ze ta vzdalenost bude na pohodu vzhledem k tomu casu ;-) Ale taky se uz tesim... Ani se nejsme schopnej soustredit na uceni ;)
[Honza, 22:02, Kuk :-)]: Ja bych neco napsal, ale nejak nemam inspiraci a tu pravou psavou naladu. Musim rici, ze me jiz tak mesic muza nepolibila a ani nemam takovej ten spravnej naboj psat ani na blog ;(
Jana: To zní zajímavě, jenom se obávám, že moje kolo by se po cestě stihlo postupně samo rozebrat a rozutéct do všech světových stran ještě před Braníkem. Minulou jízdu na Hazmburk kolo nepřežilo ani první dva kilometry a už jsem ho tlačil polní cestičkou zpátky na chatu. Takže s tímhle materiálem dát Vídeň, ou, nevím... A to se tu bavíme o mém kole a ne přímo o mně samotném. Rozpadnul bych se a rozutekl hned po něm ;-D
mám pro vás nabídku - v srpnu (někdy mezi 10. a 18.) pojedeme na kolech z Prahy do Vídně po Greenway, takže kdybyste se chtěli přidat, budu ráda. cesta je \"naplánovaná\" tak na týden, ale můžete se projet třeba jenom kus cesty a někde se odpojit a vrátit do Prahy, kdybyste neměli tolik času... no, promyslete si to, já se znovu zeptám v srpnu :-))
Ahojte vsichni, ja jsem taky spis pro hory. Nejaky trenink je potreba. Radim skvele, jsem na ty tve zvedava. Ja bych taky potrebovala nove, ale jeste si budu muset pockat. Peta Kdyby jsme se uz predem nedomlouvali na to, ze nekam vyrazime a ja se na to netesila, tak by me ta sobota urcite lakala.
a nechcete příští víkend podpořit slepeckou sportovní akci?;)je to sobota odpoledne, každý si budeme moct ozkoušet slepeckou hůl, jízdu na dvoukole s večerním táborákem a já tam budu dobrovolničit a moc ráda vás uvidím.tak kdybyste chtěli vyměnit na chvíli horské hole za slepecké mrkněte na souhrani.dobrodruh.net